b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Spanyolország – Németország

Papíron a németek az esélyesek, de az osztrák fiatalok eddig minden egyes meccsen gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Az első elemzés esetében egy közös publikálást tartok, ami annyit jelent, hogy a gold és a prémium előfizetők is ugyanazon opciót kapják kézhez. A mérkőzés az U21-es EB döntője lesz, ahol két igencsak jó kvalitású együttes mérkőzik meg egymással.


Spanyolország – Németország I

 

Az U21-es EB-t remek eredményekkel abszolváltam idáig és mindössze két vesztes elemzés került megosztásra. A mostani találkozó számomra nem meglepő, mert két olyan együttes jutott be a fináléba, akiket lehetett várni. A spanyolok évről-évre a legjobb képességű fiatalokból összeállított keretet tudják adni a tornákra és ugyanez mondható el a németekről is. Ami biztos, hogy mindkét csapatban már-már a legjobb ligákban jártas játékosok találhatóak meg és többek még most kezdenek kibontakozni. Ami látható volt a tornán, hogy egyik csapat sem a védekezésre fektette a legfőbb hangsúlyt.

A spanyol válogatott 4 mérkőzés alatt 12 gólt szerzett és 5 gólt kapott, míg a németek 14 gólt rúgtak, illetve 5 gólt kaptak.

Papíron ki-ki mérkőzésre van kilátás, ami nem is meglepő. Mindkét csapat minden egyes meccsén gólt szerzett, míg a németek mindig gólt kaptak. Várható vajon most is a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Amit favorizáltam szinte minden mérkőzésen az a gólváltás volt és lényegében én most is ezzel az opcióval kalkulálok. Egyedüli befolyásoló tényező itt a “döntő” tényezője lehet, de én bízom abban, hogy egyik csapat sem fog változtatni a már-már megszokott stratégiáján. Mindkét csapat gyors és rövid passzos játékot alkalmaz, gyors szélsőik vannak, illetve kiváló befejező játékosaik. Fejjel mindkét oldal sebezhető, de több pontrúgásból képesek voltak már gólt is szerezni. Úgyhogy én várok itt a találkozón egy kisebb “adok-kapok” szituációt és nem lepődnék meg azon, ha itt egy több gólos mérkőzés alakulna ki. Ennek ellenére a szimpla gólváltásra ajánlok fogadást, amely szorzója reggel óta folyamatosan csökken. Úgyhogy itt az ideje megfogni ezt a lehetőséget, mindaddig míg van benne érték.

Spanyolország – Németország (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)
Spanyolország – Németország (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: