b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Spanyolország – Franciaország

Ahogy jeleztem is, a második elemzésben szintén az EB U21-s mérkőzéssel foglalkozom, méghozzá a másik ágon megrendezésre kerülő rangadó kerül górcső alá.


I Spanyolország – Franciaország I

 

Ami azt illeti, ezen a mérkőzésen nem tartom kizártnak azt, hogy a két fél nem fog egymással “dűlőre” jutni, az-az hosszabbításba/büntetőpárbajba torkolló párharc alakulhat ki. Mindkét oldalon fantasztikus képességű fiatalok a játékoskeretek részesei. A spanyolok részéről Cabellos, Mayoral, Soler, Vallejo, Fornals az akinek a neve ma is elhangozhat a közvetítések során, sőt a Cabellos/Fornals duóban reális érték van a gólszerzést tekintve. A francia keret is erősnek mondható, hiszen több Ligue 1-ban játszó labdarúgó található meg a keretben. A legeredményesebb és legveszélyesebb labdarúgó mindenképp Dembele, de rakta kívül Ikone, Tousart, Thuram, Aouar nagy veszélyt jelenthet.

Ami számomra biztató tényező a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a spanyolok minden egyes mérkőzésen gólt szereztek, de a lengyelek elleni utolsó találkozót leszámítva mindig gólt is kaptak. A franciák inkább a biztos labdajáratós játékot alkalmazzák, ezért többször ők uralták a meccseket. 

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a spanyol-francia rangadón. Vajon ki jut tovább? (Fotó : Getty Images)

Amit biztosra veszek a mérkőzésen, hogy egy gólt biztos szereznek a csapatok. Óriási meglepetés lenne, ha most 0-0-s döntetlen alakulna ki. A francia keret véleményem szerint egy kicsivel gyengébb, illetve a spanyol játékosok jóval képzettebbek lehetnek, hiszen többnyire a legjobb spanyol csapatokban játszanak a játékosok. Röviden, tömören a találkozón én a gólváltással kalkulálok. Az indok pedig igencsak egyszerű. Egyik csapat sem fog ugyan egyből fejjel rohanni a falnak, viszont mindkét oldalon megvannak azok a játékosok, akik egy-egy megvillanásból gólt tudnak szerezni. Cabellos nagyon jó formában van, de a másik oldalon Dembele is. Mindkét csapat végig gólokat szerez, ráadásul egymás ellen pár hónappal ezelőtt 1-1-s döntetlent értek el a csapatok. Izgalmas mérkőzés lesz, kimenetelben egyáltalán nem szeretnék esélyt latolgatni, de a gólváltással mindenképp számolok és erre ajánlok fogadást!

Spanyolország – Franciaország (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: