b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Olaszország – Spanyolország

Nagyon bízom benne, hogy az első mérkőzésen pontot szereznek a spanyolok! (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében a most kezdődő U21-s EB-re ajánlok fogadást. Lényegében két kiváló csapat mérkőzik meg egyből egymással az “A” csoportban, ahol minden egyes pontra szüksége lesz a feleknek.


I Olaszország – Spanyolország I

 

Nehéz statisztikai adatokat egy-egy ilyen mérkőzéssel kapcsolatban találni, de mindenképp bizakodó vagyok. Az első ilyen tényező, hogy a spanyol keretben több tehetséges fiatal is megtalálható és döntő többségük már nagyobb klubokban játszik. Vallejo, Soler, Oyarzabal, B. Mayeroal és Jorge nevével már a futballszerető emberek találkozhattak. Az olasz csapatban is több kiváló játékos van, például Meret, Cutrone, vagy épp Locatelli, de a spanyol keret jóval erősebbnek tűnik, főleg keretértékileg.

Ami azt illeti, az első mérkőzéssel én óvatos lennék és egy fogadáskészítő/fogadásépítő ajánlással készültem.

Nagyon bízom benne, hogy az első mérkőzésen pontot szereznek a spanyolok! (Fotó : Getty Images)

Az olasz csapat még összeszokóban van és idén két barátságos mérkőzésen mindkét alkalommal döntetlennel zártak. A spanyolok szintén két mérkőzést játszottak és mindkét alkalommal nyertek. Egy szó, mint száz a fogadásomat két opcióval készítettem el. Elsőként is bízok abban, hogy nem 0-0-s döntetlent fognak elérni a csapatok, a másik pedig, hogy a mérkőzésen legalább egy pontot szerez a spanyol csapat. Tehát a fogadásban a “döntetlen, vagy Spanyolország”, illetve a “több, mint 0 gól” opcióra ajánlok fogadást.

Olaszország – Spanyolország (21:00)
Tipp: Döntetlen, vagy Spanyolország + Több, mint 0 gól (Kétesély + gólszám összesített) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: