b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Németország – Románia

Papíron a németek az esélyesek, de az osztrák fiatalok eddig minden egyes meccsen gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Ma elsőként két prémium elemzés kerül publikálásra és a “gold” elemzések várhatóan a délutáni órákban lesznek ismét megosztva. A mai nap mindkét u21-s mérkőzésben látok fantáziát és véleményem szerint egyik mérkőzésen sem mehet biztosra egyik csapat sem.


I Németország – Románia I

 

Az elemzés alapját a csoportkörök alatt látott teljesítményre alapozom és lényegében elmondható az, hogy a románok már-már nagy reménységekkel lehetnek a jövőt illetően, hiszen a csapatuk nagyon erős. A román fiatalok megverték a horvátokat, illetve az angolokat is és döntetlennel zártak a franciákkal. Ami meglepő a játékukban, hogy elől igencsak erősek, hiszen 8 gólt szereztek 2 mérkőzés leforgása alatt. A legjobb játékosaik egyértelműen a Hagi/Puscas duó, akik elől remek összhangban játszanak és mindkettejük két mérkőzésen is gólt szerzett. A  németek csapatát gyakorlatilag senkinek sem kell bemutatni, több nagy reménység van a keretben, akik már Bundesliga mérkőzéseken léptek pályára, avagy már nagyon rég a legjobb ligák csapataiban edződnek.

Ami egyértelmű, hogy a németek védekezése nem a legerősebb és ez látható volt a csoportkörök alatt is, hiszen minden egyes mérkőzésen gólt kaptak. A románok is hasonló cipőben járnak és a franciák elleni “tingli-tangli” focit elnézve a többi mérkőzésen rendre jól játszottak, ám gólokat is kaptak.

Papíron a németek az esélyesek, de a román fiatalok eddig minden egyes meccsen remekül játszottak, illetve amikor kellett gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a találkozón én a gólváltással számolok, hiszen itt már nagy téttel bír a párharc. Adott győzelem esetén az egyik fél már a döntőben érezheti magát, úgyhogy ennél nagyobb motiváció nem igen kell a játékosoknak. Mindkét oldalon szinte a teljes kezdők mérkőzhetnek meg egymással. A románok fiataljaiban nagyon bízom, remekül mozognak üresbe, illetve több adandó alkalommal is kiválóan járatják a labdát és ráadásul pontos és gyors passzok jellemzik a játékukat. Míg a németektől egyértelműen a döntőbe jutás lehet az elvárás. A román csapatot semmilyen körülmény között nem írnám le és nagyon bízom benne, hogy a németek hamar betalálnak a találkozón. Ha így lesz, akkor egy izgalmas mérkőzés elé tekintünk, mindenesetre a gólváltás, illetve a 2,5 gól feletti opció párosítását favorizálom ezen a találkozón és remélem, hogy zöldülni fog az ajánlásom.

Németország – Románia (18:00)
Tipp: Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds: 2,05 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: