b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Németország – Dánia

Papíron a németek az esélyesek, de az osztrák fiatalok eddig minden egyes meccsen gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

A mai nap zárásaként egy EB mérkőzéssel készültem. Tegnap ugyan megvicceltek a spanyolok, ma mégis bizakodó vagyok és remélem, hogy nem viccelnek meg a csapatok.


I Németország – Dánia I

 

A “B” csoportban lényegében minden egyes csapatnak borzasztó nehéz dolga lesz, hiszen a most játszó két együttes mellett, még Ausztria és Szerbia szerepel. Minden egyes válogatottnak erős az utánpótlása és több kiváló játékossal rendelkeznek. Mégis én azt mondanám, hogy talán a német, szerb duó fog versenyezni az 1. helyért.

Ami számomra döntő volt a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a németek kiválóan szerepeltek a barátságos mérkőzéseken, illetve a selejtezőkön is.

Papíron a németek az erősebbek és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz bízom a német sikerben. A negyedik legerősebb keret a németeké papíron, míg a dánok jóval alulmaradnak ettől a szinttől. Persze tudhatjuk, hogy sokszor a papíron szereplő adatok semmit sem jelentenek, ennek ellenére nem véletlen csökken folyamatosan a németek szorzója. Úgyhogy a németek győzelmére ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

Németország – Dánia (21:00)
Tipp: Németország (Játékidő eredménye) odds: 1,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: