b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Franciaország – Horvátország

A “prémium” elemzés keretein belül elsőként egy U21-es mérkőzést osztok meg, ahol számomra némileg érthetetlenek a szorzók.


I Franciaország – Horvátország I

 

Ami számomra némileg meglepő, hogy a franciák szorzója emelkedett tegnap este óta. Az okát nem igazán értem, hiszen a francia keretben több topkategóriás játékos található meg, míg a horvátok kerete nem az igazi. A franciák az angolok elleni mérkőzésen két kihagyott büntető után az utolsó pillanatokban fordították meg az angolok elleni “derbit” és ezzel megszerezték a 3 pontot. Ma azzal a horvátokkal találkoznak, akiknek a románok 4 gólt vágtak. A francia csapatban több kiváló játékossal is találkozhatunk, hiszen a keret részese Dembele, Bamba, Aouar, Tousart, Sarr, Sissoko és több kiváló képességű játékos.

Az első mérkőzésen szerencsével tudtak nyerni a franciák, viszont ma nem hinném, hogy eljátszanák ugyanezt és véleményem szerint már az első játékrészben bebiztosíthatják a győzelmüket.

Az előző meccsen az utolsó pillanatokban sikerült kiharcolni a győzelmet. Most viszont magabiztos győzelemre számítok a franciáktól! (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti nem írom le a horvát csapatot, de láttam a románok elleni mérkőzésüket és a horvátok védelme gyengének mondható. A támadósorukban vannak gyors játékosok, ám a franciák labdatartós játéka által nehéz lesz előnyben részesíteni ezt a pozitív tulajdonságát a csapatnak. Úgyhogy bizakodó vagyok, a francia keretben kb 7 játékos már-már topkategóriásnak mondható. Ezért bizakodó vagyok és az angolok ellen, ahogy sikerült megfordítani az utolsó percekben a meccset, biztos vagyok benne, hogy felszabadultságot hozott ez a franciáknak. A horvátok lépéskényszerben, míg a franciák egy esetleges győzelemmel már be is biztosítanák az első helyet, ha a románok kikapnak. Úgyhogy bizakodó vagyok és a fogadáskészítő/fogadásépítő opcióval elkészített ajánlásom “B” kategóriába ajánlom!

Franciaország – Horvátország (21:00)
Tipp: Franciaország + 1 gól felett (Játékidő eredménye + Összesített gólszám) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: