b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U21 : Ausztria – Németország

Papíron a németek az esélyesek, de az osztrák fiatalok eddig minden egyes meccsen gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Az EB U21-s mai mérkőzései közül számomra ez lesz a legizgalmasabb. Az indok pedig igen egyszerű, ha az osztrákok nem szereznek pontot kiesnek, míg a németek a torna talán legjobb és légütőképesebb keretével rendelkeznek.


I Ausztria – Németország I

 

A találkozón ténylegesen akár végletekig kiélezett párharcra számítok. Az osztrákok kiválóan kezdték meg a szereplést, majd jött a dánoktól a pofon. Az osztrák védelem több hibát is összehozott, ennek ellenére elől továbbra is remekül teljesít a csapat. A tornán mindkét mérkőzésükön gólt szereztek. A németeket senkinek sem kell bemutatni, a tornán immáron 2 mérkőzést követően 9 gólnál tartanak, viszont a védelem mindkét mérkőzésen egy-egy alkalommal hibázott és ennek következtében gólt is kaptak.

A mostani mérkőzésen izgalmas 90 percre van kilátás és véleményem szerint a gólváltás reális opció lehet.

Papíron a németek az esélyesek, de az osztrák fiatalok eddig minden egyes meccsen gólt szereztek, míg a németek gólt kaptak. Várható a gólváltás? (Fotó : Getty Images)

Amiben biztos vagyok, hogy a németek szereznek legalább egy gólt, de azt sem tartom kizártnak, hogy a “sógorok” fiataljai is gólt szereznek. Némiképp ez az osztrákoknak fontos, ráadásul kulcsfontosságú hiányzóik nincsenek. Egy csapat sem veheti félvállról egyik mérkőzést sem. A dánoknak nyerni kell, viszont ott nincs érték véleményem szerint a meccsben, míg az osztrákoknak kötelező menni az utolsó percekig. Úgyhogy bizakodó vagyok és a gólváltásra ajánlok fogadást.

Ausztria – Németország (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: