b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U19 : Portugália – Spanyolország – 16:45

Portugália bravúros győzelemmel kezdte meg a tornát, vajon ma is kitart a lendületük? (Fotó : AFP)

A mai gold elemzés sajnos vesztes lett, az utolsó inningnek köszönhetően, viszont most egy olyan mérkőzést próbáltam meg kiválasztani a szűkös kínálatból, ahol várható az ajánlott opció sikeressége. Remélem, hogy sikerül a reggeli botlást kijavítani.


I Portugália – Spanyolország I

 

Az U19-es EB kezdetét vette és a halálcsoportnak is nevezett “A” csoportban Portugália és Spanyolország is győzelemmel kezdett. A csoport másik két résztvevője Örményország és Olaszország. Ma ez a meccs közel sem mondható lefutottnak, hiszen aki nyerni tud az már szinte biztos, hogy továbbjut a csoportból. Ma a fogadóirodák szorzói alapján a spanyol csapat a favorit, ám látva a portugálok első mérkőzését, ahol 3-0-ra nyertek az olaszok ellen számomra ez korántsem lefutott párharc.

A portugálok tehát 3-0-ra nyertek az olaszok ellen, míg a spanyolok egy könnyed 4-1-s győzelmet arattak az örmények ellen.

Portugália bravúros győzelemmel kezdte meg a tornát, vajon ma is kitart a lendületük? (Fotó : AFP)

A spanyolok egy jóval gyengébb kvalitású örmény csapat ellen gólt kaptak számomra már ez is beszédes információ.Ami azt illeti szerintem ez a két csapat joggal pályázik a torna megnyerésére, igaz még a másik oldalon a franciák is erős kerettel érkeztek. Annyi biztos, hogy mindkét csapat elől erős támadókkal rendelkezik, akik már nagyobb klubokban játszanak. Úgyhogy bizakodó vagyok és véleményem szerint ezen a találkozón létrejöhet a gólváltás. A fogadóirodák is készülnek erre a szorzóra, sajnos az opening line folyamatosan csökken. Most 1,60-s szorzón lehet fogadást kötni a gólváltásra, ami véleményem szerint még csökkenhet. Ami fontos, hogy a találkozó korán kezdődik pontosabban 16:45-től. Úgyhogy le ne csússzatok a fogadásról! A mai nap még kerül megosztásra gold elemzés!

Portugália – Spanyolország (16:45)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,60 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: