b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB U19 : Franciaország – Spanyolország – 19:00

A spanyolok vajon megnehezítik a franciák dolgát? (Fotó : Getty Images)

Az U19-s EB-n eddig két mérkőzésre ajánlottam fogadást és mindkét alkalommal nyereséggel zártunk. Ma itt a harmadik lehetőség és ahogy azt várni lehetett Franciaország, Spanyolország és Portugáli a legjobb négybe került.


I Franciaország – Spanyolország I

 

A találkozón én egy izgalmas és végletekig kiélezett párharcra számítok. Az eddigi eredmények alapján a franciák hiba és kapott gól nélkül állnak a tornán, ám tegyük azt is hozzá, hogy az ellenfelek nem voltak a legerősebbek. A spanyol csapat ezzel ellentétben elég komoly párosításokon van túl és ugyan két mérkőzésen nyerni tudott, illetve egyszer döntetlennel zárt a csapat számomra nem volt meggyőző az amit láttam a fiataloktól.

A spanyolok minden egyes mérkőzésen képesek voltak gólt szerezni, ám minden alkalommal gólt is kaptak.

A spanyolok vajon megnehezítik a franciák dolgát? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a spanyol védelem nem a legjobb és ezáltal sebezhetőek is hátul. Támadásban viszont én úgy vélem, hogy az egyik legerősebbek a mezőnyben. Ez a kettős pedig számomra egy szintén erős kvalitású francia csapat ellen egyet eredményez, ami nem más, mint a gólváltás. Úgyhogy nem is húzom tovább az elemzésemet és lényegében a gólváltásra ajánlok fogadást. A franciák mindhárom mérkőzésen gólt szereztek, ugyanígy tettek a spanyolok is, ám ők mindháromszor gólt is kaptak. Úgyhogy bizakodó vagyok és “B” kategóriába ajánlom a fogadást.

Franciaország – Spanyolország (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: