b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Törökország – Franciaország

Kötelező győzelem előtt a franciák! Vajon gólfesztivált rendeznek? (Fotó : Getty Images)

A hajnali NBA mérkőzésnek köszönhetően profittal indítottuk ismét a napot. A mai kínálat végre megfelelő és több mérkőzésben is van érték. Elsőként a Törökország – Franciaország mérkőzéssel készültem, ahol számomra nincsenek kérdések. A most megosztott elemzés “gold” és “prémium” tartalom egyaránt.


I Törökország – Franciaország I

 

Ugyan a két együttes eddig hibátlan a “H” jelzésű csoportban, ennek ellenére én nagyon meglepődnék azon, ha itt a francia válogatott pontokat hullajtana. Egyrészről azért, mert számukra véleményem szerint a törökök lehetnek az egyedüli riválisok ebben a csoportban, hiszen a további résztvevők Albánia, Izland, Andorra és Moldova. Ezen csapatok azért messze le vannak maradva a franciáktól. Ugyanez a véleményem a török csapatról is, tehát nagyon nehéz még összehasonlítani is a két együttest. Persze sokat változtat a tényezőn, hogy Törökországban lép pályára a francia csapat, de véleményem szerint egyértelműen a mérkőzés esélyesei a vendégek.

A vendégek várhatóan ma is a Giroud, Griezmann, Mbappé, Pogba, Kanté ötössel fognak rohamozni, míg a védelemben Lloris, Umtiti, Varane, Pavard, Kurzawa megszokott összeállítás lesz várható.

Kötelező győzelem előtt a franciák! Vajon gólfesztivált rendeznek? (Fotó : Getty Images)

A hazai csapatból nehéz nagy neveket kiemelni, talán Yilmaz és Tosun az akinek a neve ismerősen csenghet futballszerető szurkolóknak. De összességében a két keret közt óriási különbség van, mint értékben, mint tudásban. Egy szó, mint száz ez az 1,61-s szorzó a vendégek sikerére egyszerűen “kötelező” opciónak számít, ezért a francia győzelemre ajánlok fogadást és remélem, hogy nem lepnek meg a törökök. Érdekes adat lehet, hogy a franciák 8 gólt szereztek 2 mérkőzés alatt, míg a törökök eddig nem kaptak gólt, bár Moldova és Albánia ellen léptek pályára. Izgalmas mérkőzésre számítok, illetve nem bízok nagy adok-kapokban, ezért is maradtam a szimpla francia győzelemnél, amelyet “A” kategóriába sorolva ajánlok.

Törökország – Franciaország (20:45)
Tipp: Franciaország (1×2) odds: 1,61 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: