b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Törökország – Albánia – 20:45

A mai prémium elemzések esetében két publikálást készítettem el. Az első mérkőzés esetében a Törökország – Albánia mérkőzésre ajánlok fogadást.


Őszintén szólva nem számítok egy egyszerű mérkőzésre, viszont annyi szent, hogy az albánok nem ülhetnek a babérjaikon és akár már az első perctől kezdve presszionálniuk kell a törököket. A hazaiak ugyanis nagy meglepetésre az 1. helyen állnak a “H” jelzésű csoportban és hazai pályán eddig fantasztikusan teljesítettek. Ami biztos, hogy a franciák elleni sikerük történelmi sikerként lett elkönyvelve és a mostani keretet látva aligha fogja ez az albán keret megállítani a török csapatot. A vendégek. 9. ponttal a 4. helyen állnak, ám ma egy esetleges győzelemmel megközelíthetnék Izlandot, hiszen az izlandiak is a franciák ellen kényszerülnek megmérettetni önmagukat.

A várható gólszámadatok alapján 1,96, ill. 0,97 a két csapat mutatója.

Ma akár már a továbbjutás szelét is megérezheti a török együttes, hiszen 6 pontra növelheti egy győzelemmel az előnyét a csapat a 3. helyzettel szemben. (Fotó : Getty Images)

Az adatok alapján tehát a gólváltás, a 2,5 gól feletti opció is reális lehet, ám én úgy vélem, hogy ha az albánok az idő teltével kinyílnak, akkor a törökök azt ki is használhatják és akár többször is gólt szerezhetnek. Ott van továbbá az a tényező is, hogy Şükrü Saracoğlu Stadiu fantasztikus hangulatot tud varázsolni és ténylegesen 12. játékosként tud a közönség is becsatlakozni, már pedig, ha ma a törökök nyernek, akkor szinte fél lábbal már a továbbjutás küszöbén állhat a csapat, hiszen akár 6 pontra is növelheti előnyét a 3. helyezettel szemben az együttes. Egy szó, mint száz én bízom abban, hogy a törökök ismét tudnak szerezni két gólt és ezt a mérkőzéseik nagy részén meg is tették, ill. az albánok ellen egy remek kontrára épülő játékkal, kevés helyzetből kialakítva kétszer is gólt szereztek. Úgyhogy bizakodó vagyok, az albánok védelme nem a legjobb, sőt inkább gyengének mondanám. Ráadásul idegenben nem épp a legjobb mutatókkal rendelkezik a csapat. Úgyhogy a hazai gólokban lehet érték, amelyre 1,66-os szorzóért cserébe megéri fogadást kötni.

Törökország – Albánia Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Több, mint 1,5 gól (Törökország gólszám) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: