b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Szlovákia – Wales – 20:45

A mai prémium elemzések esetében három találkozóval foglalkoztam. Az első elemzésben a Szlovákia – Wales párosítást elemeztem ki.


Ezt a mérkőzést a Horvátország – Magyarország találkozóval párhuzamosan érdemes lesz követni. Ami biztos, hogy ha ma pontosztozkodással zárnak a felek, akkor mi járhatunk a legjobban, hiszen a szlovákoknak és a walesieknek is lesz egy meccsük a horvátokkal. Ami a mérkőzésen biztos, hogy mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem és a vele járó három pont megszerzése, ám semmiképp sem jó hír a Bale és Ramsey által fémjelzett walesieknek, hogy idegenben eddig nem alkottak maradandót, ill. kikaptak a mieinktől és a horvátoktól is.

A várható gólszámadatok alapján egyébként a döntetlen lehet a reális kimenetel, hiszen 1,52, illetve. 1,39 a két csapat mutatója.

Véleményem szerint a döntetlen kialakulhat a Szlováki – Wales összecsapáson. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a szlovákok a most kialakított helyüket nem fogják könnyen adni, ráadásul hazai pályán telt ház előtt rendezhetik meg a mérkőzést, hiszen fellebbezésüknek köszönhetően nem kaptak zárt kapus mérkőzéses eltiltást. Úgyhogy izgalmas lesz ez a mérkőzés, ahol nem a megszokott környezetbe csöppenhet bele a walesi válogatott. A hazaiak keretében szinte minden egyes játékos játékra alkalmas állapotban és őszinte leszek, hogy engem meggyőztek a játékukkal, bár az is hozzátartozik, hogy a magyar válogatottban kellene egy remek befejező csatár, hiszen a helyzeteink adottak voltak. A magyarok ellen tehát remekül zártak a hazaiak, jól is védekeztek, ill. éltek a lehetőségeikkel. Viszont a walesi válogatott ma talán a legerősebb keretével érkezhet és az a D. James is szerepet kaphat ismét, aki a Manchester Unitedben is leteszi a névjegyét, ráadásul legutóbb az ő góljának köszönhették a walesiek a győzelmet. Úgyhogy bizakodó vagyok és úgy vélem, hogy most a walesi válogatott megszakítja a nyeretlen szériáját idegenben. A pontszerzés kötelező, a szlovákok ugyan jó kerettel rendelkeznek, ám ahogy kikaptak a horvátok ellen, úgy ma is kifoghat rajtuk az a bizonyos különbség, ami a “tehetségesebb” futballisták miatt kijöhet. A párosítás első mérkőzésén 1-0-s walesi siker született, most nem lennék ilyen bátor, ám látható, hogy csökken a vendégek szorzója. Ezért egy kétesélyes fogadást , illetve egy összesített gólszámra ajánlok fogadást, ami a “Döntetlen, vagy Wales + 0,5 gól feletti” opció lenne.

Szlovákia – Wales Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Döntetlen, vagy Wales + 0,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds: 1,80 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: