b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Svédország – Spanyolország – 20:45

Kötelező győzelem előtt a spanyol válogatott. Vajon sikerrel veszik az első akadályt? (Fotó: Getty Images)

Az utolsó elemzésben a Svédország – Spanyolország mérkőzésre készültem. Egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk és véleményem szerint ismét esélyes az, hogy a spanyolok pontokat hullajtsanak.


Ami azt illeti én továbbra is azt látom, hogy ez a spanyol válogatott pontosan annyit játszik, amennyit kell és egy picivel se akarnak többet. Ezt láthattuk a norvégok ellen is, ahol megelégedtek az 1-0-s előnnyel, aztán láss csodát a végén jött a pofon és egyenlítettek a norvégok. A svédek ma pontszerzési kényszerben vannak, hiszen egy esetleges vereség esetén a románok akár meg is előzhetik őket.

A két csapat legutóbb 3-0-ás eredményt ért el, ám most 1,33, ill. 1,89 a két csapat mutatója.

Fontos lenne a pontszerzés a spanyolok részéről is. Vajon sikerrel veszik az svéd túrát? (Fotó: Getty Images)

A gólszámadatok beszédesek ismét, ráadásul érdemes megnézni a spanyolok idegenbeli mutatóit, amely alapján a norvég, román és a feröeri csapat is betalált nekik. A svédek hazai pályán még veretlenek, ráadásul minden meccsükön gólt szereztek. Egy szó, mint száz számomra a gólváltás most a reális opció, ráadásul ténylegesen a svédeknek kötelező egy gólt szerezniük. A fentiekben említett három csoportbeli csapatnak is sikerült idegenben megzörgetni a spanyolok hálóját, úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a gólszámadatok által is várható “gólváltás” zöldülhet.

Svédország – Spanyolország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,83 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: