b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Svédország – Norvégia – 20:45

Hazai pályán pontot szerezhetnek ma a svédek. (Fotó : Getty Images)

A mai napon rövid elemzéseket teszek közzé, hiszen rengeteg dolgom lesz a nap folyamán, ill. több elemzéssel is készültem.


I Svédország – Norvégia I

 

Az EB selejtező 6. fordulója következik. Lényegében mindkét csapat erős támadósorral rendelkezik és eddig 5 forduló alatt minden meccsen szereztek gólt. Legutóbb egymás ellen 3-3-s döntetlent értek el és szerintem ennek ma is itt az esélye. A gólszámadatok alapján a svéd győzelem várható, hiszen 2,02, illetve 1,33 a két csapat mutatója. Ez alapján 2-1-s végeredmény lehet várható, viszont nem ajánlom fogadásként ezt az opciót.

Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás és a fogadóirodák szorzói és a gólszámadatok alapján is a svédek sikere várható. (Fotó : Getty Images)

A jól bevált gólváltás most is zöldülhet, ráadásul a két csapat ahogy említettem is eddig minden meccsén gólt szerzett, ráadásul a tét ma nem kisebb, mint a 2. pozíció megszerzése.

Svédország – Norvégia (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: