b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Svájc – Írország – 20:45

Vajon ismét megszerzi a 3 pontot a svájci házigazda, vagy pontot szereznek a dánok? (Fotó : Getty Images)

A második mérkőzésen a Svájc – Írország párharcra ajánlok fogadást.


A mostani elemzés esetében leginkább a várható gószámadatokban bízva hoztam meg a döntésemet. Ami látható, hogy az írek 6 mérkőzés alatt 3-3-0-s mérleget alakítottak ki és ez a “D” jelzésű csoport első helyét hozta meg számukra. Ma nem lesz egyáltalán könnyű helyzetben az ír csapat, hiszen egy feltüzelt svájciakkal találkozhatnak. Ennek legfőbb oka, hogy a házigazdák az előző körben kikaptak a dánok otthonában és most egyfajta győzelmi kényszer nyomja a vállukat.

A két csapat legutóbb 1-1-es döntetlent ért el egymással és most is 0,98, ill. 0,79 a két csapat mutatója.

Vajon ismét megszerzi a 3 pontot a svájci házigazda, vagy pontot szereznek a jelenlegi első helyen álló írek? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján tehát az 1-1-es eredmény lehet a reális a mostani mérkőzésen, ám én úgy érzem, hogy ebben lehet némi rizikó, hiszen a svájci támadósor egyszerűen nem elég hatékony. Rengeteg helyzet kell nekik ahhoz, hogy gólra váltsák azt, ez pedig egy ilyen remek ír védelemmel szemben kevés lehet a mai nap folyamán. Az írok mivel ilyen kevés gólos mérkőzéseket játszottak eddig, ez 1,3-as gól/mérkőzés átlagot eredményezett részükről. A hazai oldal sem büszkélkedhet magas átlaggal és a 2,5 gólos U/O határon mindössze két alkalommal zártak over opcióval. Úgyhogy számomra a 2,5 gól alatti opcióban mindenképp van érték és erre ajánlok fogadást.

Svájc – Írország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Kevesebb, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,60 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: