b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Románia – Spanyolország – 20:45

Várható a vendégek győzelme, de statisztikai adatok alapján a góljaikban biztonságosabb értékre találtam. (Fotó : Getty Images)

A hajnali mérkőzések után folytatom a mai napra az elemzések megosztását, hiszen ismét bővült a kínálat és van miből válogatni. A mostani elemzés esetében a Románia – Spanyolország selejtezőmérkőzésre ajánlok fogadást.


I Románia – Spanyolország I

 

A találkozón már most kiemelem, hogy leginkább statisztikákra helyezett opcióval érkezem. Tehát a statisztikákra hagyatkoztam, ill. abban bízom, hogy a románok egy nyílt futballt fognak preferálni a spanyolok ellen és egy élvezetes mérkőzést láthatunk.. 4 fordulót követően a házigazdák 2-1-1-s mutatóval, míg a spanyolok 4-0-0-s mutatóval rendelkeznek és ennek megfelelően talán érzékelhetőek is az erőviszonyok és nem véletlen kínálják a vendégek sikerét 1,45-s szorzón.

Ami azt illeti a spanyolok eddig a 4 mérkőzés alatt 3 alkalommal zártak a 2,5 gól fölötti határon, míg a románok ezt minden alkalommal megtették. Ha a gólszámadatokat nézzük, akkor 1,32, illetve 2,73 a két együttes mutatója, tehát az 1-2-s eredmény reális végeredménynek mondható.

Várható a vendégek győzelme, de statisztikai adatok alapján a góljaikban biztonságosabb értékre találtam. (Fotó : Getty Images)

Na most a gólváltásra is hagyatkozhatnék, hiszen a román csapatban Puscas, Keseru, Hagi trió igencsak gólerősnek mondható, ám azért a másik oldalon egy spanyol válogatott fog felállni, amely némileg azért figyelemfelkeltő tényező. A spanyolok egyébként két mérkőzésen is kaptak 1-1 gólt és nem igazán remekel most a védekezésük, ám a támadósoruk igencsak erősnek mondható. A kezdőcsapatban Alcacer, Rodrigo, Oyarzabal , Suso, Busquet, Parejo, Carvajal, Ramos, Alba és Kepa játéka várható, ám a vendégek cseresora sem mindennapos látvány. A padon többek között Aspas, Cazorla, de Gea, Gaya, Rodri, Llorente, Navas és S. Roberto ül. Egy szó, mint száz mindkét együttes képes lehet a gólszerzésre, ám a 2,5 gól feletti opcióban mindenképp lehet érték. Ezt akár a vendégek egymaguk is hozhatják, bár a 2,73-s határ is jelképesen tükrözi, hogy 2-3 gól az ami a spanyoloktól várható. Szerintem ez a 2 gól létrejöhet a vendégek részéről, ezért megpróbáltam egy biztonságosabb ajánlással készülni, ami pedig a spanyolok 1,5 gól fölötti opciójában rejlik. Őszinte leszek a román csapat még az EB-n nem találkozott hasonló kvalitású együttessel, úgyhogy én bizakodó vagyok és szerintem a vendégek képesek lesznek legalább 2 gólt szerezni. Ezt egyébként megtették a románok ellen a svédek, ill. a norvégok is. Ami még szintén érdekes lehet, hogy a spanyolok eddig mind a négy mérkőzésükön legalább 2 góllal zártak. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban és remélem, hogy zöldülni fog a megosztott ajánlásom.

Románia – Spanyolország (20:45)
Tipp: Több, mint 1,5 gól (Spanyolország gólszám) odds:1,59 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: