b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Románia – Norvégia – 20:45

Keseru és Puscas ma is szállíthatja a győzelmet és a vele járó három pontot a románoknak. (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzés esetében egy EB mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol hatalmas téttel bíró mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen az “F” csoport második helyéért három csapat is harcol.


A találkozón lényegében több tényezőben is bízom. Egyrészt abban, hogy a román edző tanult a Feröer-szigetek elleni mérkőzésből és a Keseru-Puscas-Hagi-Mitrita négyest ma a pályára küldi, másrészt abban, hogy mindkét csapat hajtani fog és nem a defenzív futballt fogja erőltetni. Az utóbbi kulcsfontosságú lehet, bár nehezen tudom azt elképzelni, hogy a mostani felek bármelyike is a remire játsszon, hiszen óriási hiba lenne. Ennek oka, hogy a svédek ma a csoport első helyezettjével vívnak mérkőzést és a spanyoloknak is szükségük lenne legalább egy pontra, ezért vélhetően ma aki itt nyerni tud nagy eséllyel pályázhat a továbbjutásra. Ha a svédek pontot veszítenek és a románok nyernek, akkor átvehetik szomszédaink az “F” csoport második helyét, ám a norvégok is joggal pályázhatnak a 2. pozícióra, de ehhez ma pontot/pontokat kellene szerezniük.

A két együttes előző mérkőzésén 2-2-es döntetlent értek el és azóta is minden egyes mérkőzésen gólt szereztek, ám több alkalommal gólt is kaptak a csapatok.

Keseru és Puscas ma is szállíthatja a győzelmet és a vele járó három pontot a románoknak. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján egyébként több gólos mérkőzésre van kilátás, ráadásul a hazaiak roppantul erős támadószekcióval rendelkeznek a fentiekben leírt négyesnek köszönhetően. Egy szó, mint száz a mérkőzésen én a gólváltást favorizálom, amelyre a fogadóirodák egy roppant magas szorzót kínálnak. Ebben pedig hatalmas esély van, hiszen győzelmi, ill. pontszerzési kényszerben a felek, ráadásul a legjobb játékosok ma is pályára léphetnek, hiszen kevesek sérültek, ill. eltiltottak alig vannak a keretekben. A norvégok az előző fordulóban hatalmasat meneteltek, hiszen a spanyolok ellen egy utolsó percekben elkövetett szabálytalanság miatt büntetőből egyenlítettek Ramosék ellen. Úgyhogy továbbra is adott a verseny. Az biztos, hogy nem lesz egy unalmas mérkőzés ez a mostani és kiindulva az előző mérkőzésből könnyen akadhat a favorizált gólváltás a mérkőzésen.

Románia – Norvégia Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: