b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Portugália – Luxemburg – 20:45

Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League semi-final football match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto on June 5, 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

A második elemzés esetében egy kisebb rizikót vállalok, ám  bíznék a gólszámadatokban, amely alapján várható a megosztott opció.


Az elemzést nem szeretném nagyon részletezni, hiszen szimpla statisztikai adatokra építettem most azt. Ami biztos, hogy a portugál együttes ma győzelmi kényszerben lép pályára, hiszen az ukránok 13 ponttal az elsők, míg a házigazdák jelenleg 8 ponttal a második helyen tanyáznak. Ami természetesen hozzátartozik, hogy a portugálok eddig négy mérkőzést játszottak, viszont ezen mérkőzéseket 2-2-0-s mutatóval abszolválták.

A várható gólszámadatok alapján 3,17, ill. 0,66 a két csapat mutatója.

Ma is Ronaldo lehet a főszereplő, ám a luxemburgi védelemmel meggyűlhet a baja.  (Fotó : MIGUEL RIOPA / AFP)

Az adatok alapján 3-4 gólos mérkőzésre van kilátás és vélhetően mindkét együttes a legjobb kezdőjét fogja a pályára küldeni. A hazaiak részéről C. Ronaldo biztosan a kezdőben kap szerepet és az ő gólját tartják a fogadóirodák a legesélyesebbnek, hiszen 1,20-as szorzón kínálják azt. Ami azt illeti a litvánokat remekül helyben hagyta a csapat idegenben, bár ehhez kellett CR négyese, ám a szerbek ellen mutatott játék is igencsak meggyőző volt. Ami a vendégeket illeti én nem írnám le őket és ennek egy olyan indokot tudok leginkább mondani, amely helyt álló lehet. A vendégek védelme igencsak erősnek mondható és ugyan a támadósorban nincsenek olyan képességű labdarúgók, akik képesek lennének termelni a gólokat, ennek ellenére bizakodó vagyok. A védelem egyik legnagyobb teljesítménye a franciák elleni 0-0-ás döntetlen volt és visszakeresgélve a találkozóra akkor a +4,5 gólos hendikep opciót ajánlottuk és láss csodát akkor nyertünk. Mivel ilyen mértékű favorit a portugál csapat , ezért én most is meghúznék egy ilyen magas gólszámú hendikepet. A luxemburgi csapat utóbbi eredményeit látva legutóbb az osztrákok ellen zártak négy gólos hátrányban, ám itt az EB ideje alatt elmondható, hogy az ukránok is 1-1 góllal, ill. a szerbek is 2 góllal tudták verni őket. Az biztos, hogy nem lesz sétagalopp ez az opció, ám én bíznék abban a tényezőben, hogy a portugálok ma nem fogják kinyitni azt a bizonyos “gólzsákot”. Márpedig aki ismeri a portugálokat tudhatja, hogy egy keményebb védelem ellen, nagyon nehezen tudnak érvényesülni, márpedig a luxemburgiak védelme az utóbbi időben okozott már több válogatottnak is fejtörést. Úgyhogy a +3,5 gólos hendikepben van érték szerintem, amelyre érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Portugália – Luxemburg Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Luxemburg +3,5 gól (Ázsiai hendikep) odds: 1,625 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: