b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Németország – Hollandia – 20:45

Vajon ma hozzák a kötelezőt a hollandok? (Fotó:Getty Images)

Tegnap az EB-t viszonylag jó eredményekkel sikerült abszolválni, hiszen nyert a spanyol mérkőzésre megosztott elemzés, illetve a biztosabb szelvényajánló is zöldült. Ma a nap egyik legizgalmasabb párosítására készültem elsőként, ahol szerintem mi nézők nem fogunk unatkozni.


I Németország – Hollandia I

 

A mostani mérkőzésen is leginkább a statisztikai adatokra, ill. több portál alapján is publikált várható kezdőcsapatokra építem az elemzést. Ami egyértelmű, hogy mindkét csapat fantasztikus képességgel rendelkező játékosokkal rendelkezik, ráadásul a németek igencsak jól kezdték a csoportot, míg a hollandok még márciusban kikaptak a mostani házigazdáktól. Jelenleg a “C” jelzésű csoportban 4 mérkőzést követően továbbra is veretlen Észak-Írország vezet, őket a szintén hibátlan 3 mérkőzéssel rendelkező németek, majd a 2 mérkőzéssel rendelkező és 1-0-1-s mutatóval rendelkező hollandok következnek.

Ami azt illeti a várható gólszámadatok alapján 1,89, illetve 1,76 a két csapat mérlege. Ez lényegében beszédes adat, viszont végeredmény szempontjából bármi megtörténhet a 2-1, 1-1, illetve 1-2-s eredmények is reálisnak mondhatóak. Úgyhogy nem ajánlatos most kimenetelekre fogadni.

Vajon ma is megzörren mindkét csapat hálója? A várható gólszámadatok alapján 1-1 gólra bőven esélyes mindkét együttes. (Fotó:Getty Images)

Ha már gólszámadatok, láthatóak az utóbbi időben, hogy az elemzések döntő többségében remekül helytállnak a megosztott adatok. A németek a VB után, egy összeszedett képet mutatnak és nem véletlen az, hogy 3 forduló alatt 13 gólt szereztek. A hollandok is kezdenek összeérni és az “oranje” egyre jobb és biztatóbb eredményeket ér el. Ha már a kezdőcsapatok, a whoscored információra alapozva látható, hogy mindkét csapat igencsak erős kerettel fog ma pályára lépni.

A várható kezdőcsapatok a mai mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy mindkét csapat talán a legjobb kezdőjét küldi pályára. A németeknél Werner hétvégén 3 gólt is szerzett a Bundesligában, Reus, Gnabry, Kimmich, Kroos is remek formában van, viszont a Tah, Süle, Halstenberg, Klostermann négyes sebezhető. Márpedig a vendégek oldalán Depay, Babael, Wijnaldum és Bergwijn lövéseire és helyzeteire lehet számítani, akik azért szép számmal beszoktak köszönni az ellenfeleknek, ráadásul a szögletek, vagy veszélyes pontrúgásokból van Dijk és Jong is veszélyeztethet. Egy szó, mint száz az első mérkőzésen 2-3-s eredményt értek el a felek. Most ennél jóval szorosabb összecsapásra van kilátás, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy bármely csapat kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést. Úgyhogy a mostani opció a gólváltás lenne, amit 1,57-s oddsért hiba lenne kihagyni. Ezért erre ajánlok fogadást, amely a két csapat legutóbbi 2 mérkőzésén a Nemzetek Ligájában, illetve itt a selejtezőben is létrejött.

Németország – Hollandia (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: