b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Magyarország – Wales

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

Az első elemzés esetében nyilvános megosztással készültem, ahol a Magyarország – Wales mérkőzésre lenne egy ígéretes ajánlásom. Remélhetőleg nem okoz csalódást ma sem a magyar válogatott és sikerül a pontszerzés.


I Magyarország – Wales I

 

A magyar csapat számomra nem meglepő módon jól szerepel és jelenleg az 1. helyen áll az “E” jelzésű csoportban. Ami biztos, hogy remek formában vannak a játékosok, ám ma fájó hiányzó lehet M. Rossi, aki egy mérkőzéses eltiltást kapott egy érthetetlen szituációból adódóan. Ugyan a válogatott játékosaink igencsak rutinosak és képzettek, ám a szélről érkező tanácsok ma hiányozhatnak. A mérkőzésen várhatóan telt ház lesz, morálisan rendben van az együttes, ráadásul most tényleg minden összejön a csapatnak. Kezd ismét erősödni a futball láz és ma egy esetleges győzelemmel a fiúk feltehetnék a pontot az i-re. A legjobb keretünkkel állhatunk ki a walesi válogatott ellen, akik azért eddig felemás arcukat mutatták. A G. Bale által fémjelzett csapat nagy nehezen nyert a szlovákok ellen, majd kikaptak a horvátoktól és jelenleg a 3. helyen állnak. Ami biztos, hogy a vendégek védelme nem az igazi és a szélről érkező beadásokkal, pontrúgásokkal bőven lehet veszélyeztetni őket. Ez pedig kapóra jöhet a magyar csapatnak, hiszen köztudott, hogy mi vagyunk az a csapat, akiknek minden egyes pontrúgása veszélyesnek mondható.

A mieink 4 gólt kaptak 3 mérkőzés alatt és lényegében a szlovákok elleni mérkőzéstől eltekintve minden alkalommal gólt is szereztek a srácok. A walesi csapat is hasonló “cipőben” jár, hiszen mindkét mérkőzésükön gólt szereztek, de a horvátok ellen nem volt meggyőző a látott “játék”.

Ma is kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

Mindkét keret legjobbjai mérkőzhetnek ma meg egymással és egy végletekig kiélezett párharcra számítok. Annyi szent, hogy a mieink ellen, ha jó formában van a csapat nagyon nehéz “kiállni”. A szurkolóink ismét 12. emberként lehetnek ott a pályán, ráadásul a walesi csapat védelme rengeteg hibát hozott össze az előző mérkőzésen is. A walesi kezdőcsapat várhatóan nem fog döntően változni, míg a mieink részéről Rossi ígért pár változást, hiszen most a védekezésre nagyobb hangsúlyt kell fektetni, de várhatóan a következő kezdőkre lehet számítani.

Wales várható kezdő:
Henessey, Davies, Lawrence, Mepham, Roberts, Vaulks, James, Smith, Allen, Wilson és Bale
Magyarország várható kezdő:
Gulácsi, Lovrencsics, Baráth, Orban, Kádár, Nagy, Pátkai, Nagy, Szoboszlai, Dzsudzsák és Szalai.

Egy szó, mint száz nagyon bízom benne, hogy hazai pályán, telt ház előtt és ebben a formában a magyar csapat képes lesz legalább egy pontot szerezni. Ha így lesz, akkor véleményem szerint elégedettek lehetünk, ha pedig sikerülne a győzelem akkor még inkább. A gólváltás reális opció lehet, de számomra egyik mérkőzésen sem volt meggyőző ez a walesi csapat. Úgyhogy a bet365/unibeten található fogadáskészítő/fogadásépítő segítségével a kétesélyes fogadásra és egy összesített gólszámra ajánlok fogadást, amely 1,72-s szorzóért cserébe “ajándék” lehet.

Magyarország – Wales (20:45)
Tipp: Magyarország, vagy döntetlen + Több, mint 0 gól(Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: