b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Magyarország – Szlovákia – 20:45

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A mai nap első prémium elemzéseként a válogatottunk mérkőzésére készültem és ezt a tartalmat most nyilvánosan osztom meg. A találkozón nagyon bízom benne, hogy a mieink legalább szereznek 1 pontot, bár a 3 ponttal jobban kiegyeznénk, valljuk be..


I Magyarország – Szlovákia I

A magyarok ellen nagyon ritkán ajánlottam fogadást és most is megtartom ezt a “jó” szokásom. Bízok továbbra is a csapatban. Igencsak jól alakult eddig a selejtezős szereplésünk, hiszen 3-0-1-s mutatónk van és az 1. helyen várjuk az 5. fordulót. A szlovákok a 4. helyen állnak 2-0-2-s mérlegükkel 3 pontos lemaradásuk van a mieinkkel szemben. Ami azt illeti a válogatottunk eddig három mérkőzésén amikor gólt szerzett nyerni is tudott, ám a szlovákok ellen idegenben 2-0-ra maradtunk alul.

A szlovákok kerete erősebbnek mondható, ám a hazai pálya előnye, a fantasztikus szurkolótábor ott lesz a csapat mögött, ami véleményem szerint kiegyenlítetté teszi a párharcot.

Ma is jól jönne a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A szorzók alapján a fogadóirodák a magyar válogatottat tartják esélyesnek, bár szerintem ez a szorzó a horvátok, ill. walesiek ellen mutatott játék és eredménynek szól. A szlovákok ma mindent megtesznek majd a győzelemért, ehhez pedig fel kell vállalniuk a támadásokat és meg kell próbálniuk gólt szerezni, ami valljuk be a védelmünkkel szemben nem lehetetlen feladat. A magyar csapat védelme nem a legjobb és ezt remekül példázza az a tényező, hogy eddig lejátszott 4 mérkőzésből 3 alkalommal gólt kaptunk. A szlovákok sem büszkélkedhetnek a védekezésükkel, hiszen 6 gólt kaptak 3 mérkőzésen. Egy szó, mint száz mindkét csapatnak kulcsfontosságú lesz ez a mérkőzés és nehezen tudom azt elképzelni, hogy a mieink kihúzzák kapott gól nélkül. Ha ez így lesz és kapunk egy gólt, szerintem arra hazai pályán egy telt házas mérkőzésen fog érkezni válasz. Úgyhogy az én favorit opcióm a gólváltás a mérkőzésen. A kimenetelekben nem is próbáltam meg keresni értéket, hiszen tényleg itt bármi megtörténhet, ám úgy érzem, hogy 1-1 gólt képes lehet mindkét csapat összehozni. Hajrá Magyarország!

Magyarország – Szlovákia (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: