b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Magyarország – Azerbajdzsán – 18:00

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A második prémium elemzés esetében a Magyarország – Azerbajdzsán mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mérkőzéssel kapcsolatosan egy valamit biztosra vehetünk, hogy Rossi megpróbálja feltüzelni a srácokat. Ami hátráltató tényező lehet, az annak a ténye, hogy a lelátón gyerekek fognak ülni, akik ugyan buzdíthatják a mieinket, ennek ellenére nem az a megszokott légkör fog uralkodni a stadionban amit megszokhattak a futballistáink. Ami a horvátok elleni mérkőzést illeti, felesleges azzal a találkozóval foglalkozni, hiszen odaajándékoztuk a győzelmet a horvátoknak. A mostani találkozó viszont teljesen más felfogásban és úgymond “kötelező” győzelemmel kellene abszolválni.

A várható gólszámadatok alapján 1,89, ill. 1,11 a két csapat mutatója.

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A mérkőzéssel kapcsolatosan érdekes számomra ez az alacsony szorzó a magyarokra, főleg abban a tudatban, hogy továbbra sem sikerült megoldani a középpályát, amelynek köszönhetően egy igazi átjáróház a válogatottunk. A védelem az előző mérkőzésen rengeteget hibázott, amit vélhetően a mai napra megpróbál kijavítani a szakmai stáb és a játékosok is, ám az azeriek eddig mindenkinek betaláltak. Egy szó, mint száz mivel az azeri csapat ilyen hatékony elől, ezért érdemes lehet a gólváltásra alacsony téttel fogadást kötni. A magyar csapat részéről inkább nem merülök bele, hogy kik szerezhetnek gólt, de illő lenne legalább két gólt is szerezni ma, míg a vendégek részéről ténylegesen látható, hogy a horvátoknak oda-vissza gólt szereztek, a mieink ellen is betaláltak, ill. a Wales-Szlovákia duó hálóját is megzörgették. Ugyan gyenge a vendégek védelme és ennek köszönhetően, szinte minden egyes mérkőzésen két vagy több gólt kaptak, ám számomra beszédes a rúgott gólok átlaga. Mivel gyenge a mostani védelmünk, egy gólt szerintem kapunk és remélem, hogy ez csak szépítő találat lesz az azeriek részéről.

Magyarország – Azerbajdzsán Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: