b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Litvánia – Szerbia – 20:45

A mai “gold” elemzés esetében ismét egy EB mérkőzésre ajánlok fogadást. A pályán Litvánia és Szerbia találkozik egymással.


Ami a mérkőzést illeti ma fontos lenne, hogy megszerezze a 3 pontot a vendég együttes és leginkább ennek az apropója, hogy az ukrán – portugál kettős ma egymással mérkőzik meg. Egyszóval nevető harmadikként léphet közelebb a továbbjutást érő helyek felé a szerb csapat. Messze még a selejtező vége, ám a litvánok borzasztó teljesítménnyel rukkoltak idáig elő és 0-1-5 a mérlegük.

A várható gólszámadatok alapján 0,67, illetve 2,24 a két csapat mérlege. Ez pedig remekül példázza a mai esélyeket.

Mitrovic ma is betalálhat a litvánoknak! (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák ma remekül alkották meg a szorzókat, hiszen látható, hogy hatalmas favoritnak számítanak a vendégek. Ez nem is olyan meglepő, látva a vendégek keretében felsorakozó neveket pl. Mitrovic, Lukic, Kolarov, Spajic, Milinkovic-Savic, Lazovic, Matic, Kostic és Tadic. Ezen játékosok mindegyike top bajnokságokban futballozik hétről-hétre és ennek köszönhetően jóval több rutinnal, magasabb teherbírással és sokkal képzettebb tudással rendelkeznek, mint a hazaiak. Mivel ma győzelmi kényszerben vannak és sérültek is alig vannak a keretben hiányzók ezért mindenképp bizakodó vagyok. A litvánok egyedül Luxemburg ellen voltak képesek egy 1-1-es döntetlennek köszönhetően pontot szerezni, ám az összes többi mérkőzésen rendre alul maradtak és fontos kiemelni, hogy ezt a döntetlent leszámítva minden egyes mérkőzésen legalább két gólt kaptak. Legutóbb a szerbek otthonában 4-1-es vereséget szenvedtek a litvánok, úgyhogy bizakodó vagyok és ma is megpróbáltam egy biztonságosabb opcióra építeni, ami a vendégek sikere, ill. a 1,5 gól feletti opció kettőséből alakult ki. Ezen opcióknak illő lenne zöldülni, ráadásul a vendégek sokkal jobban felkészülhettek a mostani mérkőzésre, hiszen ők az előző fordulóban “pihentek”. A litvánok kikaptak az ukránok vendégeként, úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy a Mitrovic által fémjelzett szerb támadósor ma is hatékony lesz. Ami biztos, hogy menniük kell a győzelemért és, hogy biztos legyen ez a siker legalább két gólt kellene szereznie a vendégeknek.

Litvánia – Szerbia Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Szerbia + Több, mint 1,5 gól (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: