EB : Lengyelország – Izrael

Az “G” jelzésű csoport rangadója kerül ma megrendezésre, ahol lengyel barátaink mérkőznek meg a kiváló képességű labdarúgókkal rendelkező izraeli csapattal.


I Lengyelország – Izrael I

 

A találkozón egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítok, ahol a kisebb meglepetésre kiválóan szereplő izraeli csapat ismét meglephet egy jobb kvalitású labdarúgókkal rendelkező csapatot. A lengyelek legjobbjait senkinek sem kell bemutatni, hiszen Lewandowski, Zielinski, Grosicki, Piatek, Glik és Milik erősíti a keretüket. Az izraeli keretben Zahavi és Dabbur neve csenghet ismerősen a futballszerető nézőknek, viszont Herzog munkája kiválóan látszik a vendégek eredményein.

Az izraeli csapat már 8 gólnál tart 3 fordulót követően, míg a lengyelek eddig gólt sem kapva húzták ki a mérkőzéseiket és mindössze 4 gólt szereztek.

Ma is lesz ok az örömre a lengyelek részéről, vagy a csoportban  a másik kiválóan teljesítő együttese megnehezíti a dolgukat? (Fotó: Getty Images)

Mindkét keret legjobbjai mérkőzhetnek ma meg egymással és szerintem ez egy kiváló mérkőzést eredményezhet. A lengyelek erősek, viszont az izraeliek több szempontból is veszélyesek lehetnek. Egy az, hogy elől fantasztikus támadóduójuk van, illetve ott van a pünkösdi ünnep is, amely egyfajta motiváció lehet a vendég labdarúgóknak. Az is kiváló hír számomra, hogy eddig ugyan nem kapott gólt a lengyel csapat, viszont nagyon bízom benne, hogy ma ez a gól nélküli sorozatuk megszakad. Egyértelműen erősebb a hazai keret, de ahogy már azt mondtam is semmilyen körülmények közt nem írható le a vendégek csapata. Úgyhogy egy izgalmas 90 percre számítok, ahol nagyon bízom benne, hogy ismét betalál az izraeli csapat, míg gólt is kapnak.

Lengyelország – Izrael (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588