b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Izland – Törökország

A török válogatott igencsak meggyőzően teljesít idáig, vajon képesek lesznek most is pontokkal távozni? (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében szintén egy EB mérkőzéssel készültem, ahol a “H” jelzésű csoport meglepetéscsapata mérkőzik meg az izlandiak legjobbjaival.


I Izland – Törökország I

 

A találkozót nem szeretném sokáig ecsetelni, hiszen számomra egyértelmű a mostani helyzet. A franciák ellen a törökök egyszerűen szívvel/lélekkel küzdöttek, ráadásul a csapatról eltudom azt mondani, hogy nagyon fegyelmezett, statikus és gyors futballt játszanak. Egyszerűen tetszett minden egyes játékeleme a törökök játékának. Az izlandiak mérkőzéséből kettőt láttam élőben, az egyik a franciák elleni volt, míg a másik az andorra elleni mérkőzésük. Amit akkor is láttam, hogy a hórihorgas játékosoknak köszönhetően leginkább a szélső játék van preferálva, illetve a pontrúgásokat erőltetik, amelyekből veszélyesek. Ami viszont nem fekszik nekik a gyors játék, márpedig a mostani török keret rendkívül gyors kontrákra tud építeni, gyorsak a szélső játékosaik, ráadásul elől is igencsak eredményesek a támadóik.

A franciák elleni mérkőzés után én azt mondtam, hogy ebben a török csapatban lesz érték és nem tartom kizártnak, hogy ők lesznek a továbbjutók a franciákkal egyetemben ebből a csoportból.

A török válogatott igencsak meggyőzően teljesít idáig, vajon képesek lesznek most is pontokkal távozni? (Fotó : Getty Images)

A török csapat 3 mérkőzésen 8 gólt rúgott és továbbra is kapott gól nélkül állnak. Az izlandiak nem teljesítenek jól szerintem és eddig 3 gólt szereztek, mindezt két alacsonyabb kvalitású csapattal szemben. Ami biztos, hogy ők is tudnak küzdeni, viszont ma egy esetleges döntetlennel a törökök igencsak örülhetnének, hiszen az 1. hely biztosított lenne számukra, míg a 3. helyen lévő izlandiak leszakadnának tőlük. Egy szó, mint száz én itt a remit tartom az egyik legértékesebb opciónak, viszont a törökök gyors szélsői és támadói ma is veszélyesek lehetnek, ezért hasonlóan, mint a magyar mérkőzésen egy kétesélyes fogadást ajánlok és bízom benne, hogy 1 gól születik a találkozón.

Izland – Törökország (20:45)
Tipp: Törökország, vagy döntetlen + Több, mint 0 gól (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: