b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Horvátország – Magyarország – 20:45

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

Az októberi “gold” turnust egy EB mérkőzéssel nyitom meg és a mai napra csak ez az egy ajánlás fog megosztásra kerülni. A találkozón a horvátok és a mieink mérkőznek meg egymással. Rengeteg portál foglalkozott már a mérkőzéssel, ám sehol se láttam azt az opciót, amely talán a mérkőzés legígéretesebb és egyben legbiztonságosabb opciója lehet.


A találkozóval ténylegesen már szinte az összes magyar nevesebb fogadóportál foglalkozott és ezért már a könyökünkön jöhet ki ez a mérkőzés. Ami azt illeti én is szemezgettem vele, hiszen nagy sajnálatra a magyar válogatott keretéből több kulcsfontosságú játékos is hiányozni fog és ezzel igazi átjáróház lehet a védelmünk, ill. a középpályás sorunk. A horvátok lényegében egy győzelemmel már-már a továbbjutást elérhetik és szerintem ennél nagyobb motiváció nem kell a csapatnak. Az opciókat tekintve rengetegen fogadtak a hazai + 1,5 gól feletti opcióra, vagy épp a gólváltásra, sárga lapokra és így tovább, ám egyszerűen nem értem ezt, hogy a hazai gólt, ha már ennyien favorizálják ezt a mérkőzést miért nem ajánlották/fogadták meg. Márpedig egy kimenetelen kívül, amiben 33,33%-os esélyed van, jóval nagyobb érték lakozik egy gólszámban, amely 50-50% eséllyel indul a mérkőzés előtt.

A várható gólszámadatok alapján 2,0, illetve 0,89 a két csapat mutatója. 

Ma nagyon fontos lenne a pontszerzés a magyar csapattól, ám a horvátok otthonában eddig senkinek sem sikerült pontot szerezni, ráadásul legalább 2 gólt szerzett eddig a hazai mérkőzésein az együttes. (Fotó : Németh András)

A horvátok és a mieink is győzelmi kényszerben, vagy legalábbis pontszerzési kényszerben vannak. A horvát csapat egyértelműen több remek kvalitású és tehetséges játékosból áll és ennek köszönhetően nem is csoda, hogy ők számítanak favoritnak. A másik érdekes tényező, hogy hazai pályán igencsak erősnek mondható a csapat és itt a selejtező folyamán mindkét mérkőzését 2-1-es eredménnyel abszolválta a Z. Dalic által irányított együttes. A hazaiak keretében Brozovic, Lovren, Modric, Perisic, Rebic, Vida, Mitrovic, Kalinic, Pasalic, Brekalo és Badelj is játékra alkalmas állapotban. A mieinktől többen is hiányoznak sérülés miatt, mint pl. Pátkai Máté, Tamás Krisztián, Szoboszlai Dominik. Illetve eltiltás miatt nem szerepelhet Baráth Botond és Nagy Ádám sem ezen a sorsdöntő mérkőzésen. Egy szó, mint száz ki-ki mérkőzés lesz ez, ám hazai pályán ez a horvát csapat megverheti a mieinket. Nálam alap koncepció, hogy magyarok ellen nem fogadok, ám ezt a védelmet, ahogy a szlovákok is mattolni tudták kétszer, szerintem megteszik a horvátok is. Abban biztos vagyok, hogy a hazaiak megpróbálják majd mihamarabb eldönteni ezt a mérkőzést és azt sem tartom kizártnak, hogy már az első félidőben gólt kapjunk. Ezt legutóbbi mérkőzésen már a 13. percben megtették a horvátok, akkor Rebic zörgette meg a hálónkat. Azon a mérkőzésen szerintem leírtak minket a horvátok, ám ahogy a szlovákok ellen felszívták magukat, úgy ellenünk is megtehetik. Ráadásul az sem jó hír számunkra, hogy Azerbajdzsánban pontokat hullajtottak a házigazdák. Ezért bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban és a horvátok gólszámára ajánlok fogadást.. Ahogy láthattátok a challenge szelvény keretein belül is készültem a mérkőzésre, ám itt a “gold” elemzések között úgy érzem, hogy ez a most megosztott opció zöldülhet.

Horvátország – Magyarország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Több, mint 1,5 gól (Horvátország gólszám) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: