EB : Hollandia – Fehéroroszország

Kezdetét veszi az Európa Bajnokság selejtezője és már az első napon remek mérkőzések szemtanúi lehetünk. A Hollandia-Fehéroroszország mérkőzés “prémium” tartalom, viszont azért kerül nyilvános megosztásra az elemzés, mert a “Most te is megmutathatod” játékunkban, a mérkőzésre készített ajánlást fogjuk publikálni.


Vajon ma hozzák a kötelezőt a hollandok? (Fotó: Getty Images)

I Hollandia – Fehéroroszország I

A találkozón számunkra nincs kérdés és egyértelmű favoritja a mérkőzésnek a holland házigazda. Lényegében remek formába került az “oranje”, hiszen a fiatalok végre kezdenek “beérni” és egyre minőségibb játékra képesek. Többek már top csapatokban játszanak, viszont a fiatalításnak megvolt az ára az előző években. A Nemzetek Ligájában a hollandok verték a franciákat, a németeket és nem mellesleg megnyerték a csoportjukat is.

A Holland csapat tehát egy jelentős átalakuláson ment végbe és igazán remek csapatot sikerült kialakítani ismét. Elől Babel, Depay, Promes, míg a középpályán de Jong, Wijnaldum, de Roon trió várható. Érdemes viszont kiemelni a védelmet is, hiszen Blind, Van Dijk, de Ligt, Tete és Cliessen alkothatják a narancssárga mezesek várható kezdőjét.

A vendég fehéroroszoktól ma nem várnánk sokat és ugyan jó mutatóval rendelkeznek, de nem szabad elfelejteni a látottakat, hiszen az együttes 2018-ban végig gyengébb kvalitású ellenfelekkel találkozott. Csak, hogy párat említsünk San Marino, Luxemburg, Moldova, Finnország, Magyarország, Szlovénia stb. A hollandok ma hazai pályán nagy falatnak bizonyulhatnak, főként úgy, hogy sokat fog számítani minden egyes győzelem a csoportban, ezért mi nem kételkedünk. A belorusz védelem gyenge, míg a hazai oldalon technikásabbnál-technikásabb játékosok szerepelnek, ezért érdemes lehet fogadást kötni a gólokra és véleményünk szerint a házigazdák mindkét félidőben megzörgetik a fehéroroszok hálóját. Nem tartjuk elképzelhetetlennek a nagyobb arányú győzelmet sem és akár 3-4 gólos kiütéses sikert is hozhatnak a hollandok.

Hollandia – Fehéroroszország (20:45)

Tipp:Igen (Hollandia mindkét félidőben gólt szerez) odds: 1,60 “B”  kategória Tét: 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021