b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Franciaország – Törökország – 20:45

A mai prémium elemzések esetében több publikációval is készültem és elsőként a Franciaország – Törökország “rangadó” kerül górcső alá.


A találkozó megnevezése, hogy “rangadó” némileg érdekesen hangzik, hiszen a két fél között azért játékos szinten hatalmas különbségek láthatóak. Ennek ellenére a törökök az odavágón megverték 2-0-ra a gallokat és ezzel az 1. helyen állnak jelenleg a “H” jelzésű csoportban. Ami azt illeti talán kijelenthetjük, hogy ez a két együttes továbbjutott ebből a csoportból, bár egy rosszabb eredménysorozat esetleges Izlandi továbbjutásnak kedvezhet, hiszen a következő fordulóban az izlandiak a törökökkel játszanak, majd ezt követően Moldova ellen van egy kötelező győzelmük. Ma Andorra ellen is várható az izlandiak sikere, úgyhogy ennek tudatában a mostani francia – török mérkőzésen nem dőlhetnek hátra a felek és a döntetlen nem lehet egyiküknek sem “biztos” opció. Ami engem viszont kiábrándított, az a törökök előző mérkőzése, amit végig követve, egyben bosszankodva figyeltem. A vendégek támadójátéka pocsék, viszont a védelmük kiváló.

A várható gólszámadatok alapján 2,87, ill. 1,69 a két csapat mérlege. Ám én ezt nem tartom reális “adatnak” a mai mérkőzéssel kapcsolatosan.

A törökök előző mérkőzésbeli teljesítménye engem elbizonytalanított és úgy érzem, hogy ma elvéreznek a franciák otthonában. (Fotó : Getty Images)

Az adatok alapján látható, hogy több gólos, akár 4-5 találatból álló mérkőzést is láthatunk, ám fontos kiemelni, hogy a franciák hazai pályán eddig egy alkalommal, míg a törökök idegenben mindössze két alkalommal kaptak gólt. Mindkét együttes ugyan szerzett gólokat a mérkőzésein, ennek ellenére én úgy érzem, hogy ez a mai találkozó egy parázs, leginkább francia labdatartás, ill. török védekezésről fog szólni. A törökök ahogy már a felvezetésben is említettem remekül zárnak hátul és ezt láthattuk az odavágón is, ahol teljesen lezárták a szabad területeket, ill. játékteret a franciák játékában és ennek köszönhetően több eladott labdát is összehoztak a gallok. Ezekből a gyors szélsőknek, ill. remek kontrázó képességének köszönhetően a törökök két gólt is szereztek és a jó védekezésüknek köszönhetően kapott gól nélkül zártak, ami nem kis dolog egy francia válogatott ellen. Egy szó, mint száz a mai mérkőzésen én francia sikert várok, amit egy végletekig kiélezett mérkőzésen harcolhatnak ki. Ugyan a gólszámadatok alapján 4-5 gólra van kilátás, ám ismerve azt, hogy a törökök jól védekeznek, ill. a franciák is most győzelmi kényszerben vannak, aligha lesz nyílt sisakos, rengeteg helyzetből álló mérkőzés ez a mostani. Sokak ugyan meghátrálnak egy-egy under opció fogadása esetén, ám én úgy vélem, hogy a francia győzelemben, ill. a 4,5 gól alatti opcióban van érték. A franciák ugyan a 4,5 gólos határon már kétszer értek el over eredményt, viszont a törökök 7 forduló után minden egyes alkalommal undereztek ezen a határon. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy egy brusztolós 90 perc elé nézünk, ahol 2-3 gólos mérkőzésen nyerni tudnak a hazaiak. Ha pedig így tesznek, szinte garantált, hogy kiharcolták a továbbjutásukat.

Franciaország – Törökország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Franciaország + Kevesebb, mint 4,5 gól (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: