b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Franciaország – Moldova – 20:45

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A második elemzés esetében leginkább a fogadóirodák szorzóit használnám ki. Az internetes fogadóirodák szorzóit, ill. opcióira alapoztam és szerintem nagy hibát követtek el az elemzésben megosztott hendikep opció esetében.


A találkozón az “Ázsiai hendikep” fogadási opció segítségével osztok meg egy ajánlást. Akinek ismeretlen lenne az “Ázsiai hendikep” piac, annak itt egy kis ismertető. (https://www.sportfogadas.org/cikk/Asian_handicap-40.html). A fogadásunk tekintetében egy +4,5 gólos hendikep opció kerül megosztásra, ami szinte minden online fogadóirodában rakható, de a két legnagyobb irodát tekintve bet365, ill. unibet megtalálható garantáltan ez a kimenetel. Az opció esetében arra ajánlunk fogadást, hogy a francia együttes nem nyer öt, vagy több góllal. Abban az esetben, ha csak négy, vagy kevesebb góllal nyernek a hazaiak, avagy meglepetés eredmény születne akkor nyerünk és a veszteség csak akkor valósul meg, ha öt, vagy több gólos fölénnyel nyernek a hazaiak. Ami biztos, hogy öt gólt még egyszer sem gurított az EB-n a francia csapat, ráadásul a mostani keretből többen is hiányozhatnak, vagy épp a cserepadon kezdhetnek a hazai oldalon. A moldovai csapatról már ezt nehezen lehetne elmondani, hiszen több mérkőzésen három, vagy négy gólt is kapnak és ritkán szereznek gólt, ám annyi biztos, hogy ilyen klasszis játékosok és csapat ellen, mindig felszívják magukat a kisebb erejű csapatok.

A várható gólszámadatok alapján 3,87, ill. 0,43 a két csapat mutatója. Ami lényegében a 4-0-ás eredményt alapozza meg számomra, ám óvatosan kezelném ezt az opciót, hiszen beérhetik egy két-három gólos előnnyel is a hazaiak.

Ma is győzelmet ünnepelhetnek a hazai publikum előtt a franciák, ám egyáltalán nem garantált a gála. (Fotó :Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A vendégek számára nem maradt esély a továbbjutásra, míg a franciáknak kötelező a győzelem a mai mérkőzésen, amivel akár vissza is vehetik az első pozíciót a “H” csoportban. Röviden tömören tehát, benne van a “pakliban”, hogy nagy fölénnyel fognak nyerni a franciák, ám a +4,5 gólos ázsiai hendikep opcióban hatalmas érték lehet. Ez az öt gólos előny pedig számomra favorit opció a mostani kínálatban és ugyan magabiztos vagyok a találkozóval kapcsolatban, mégis maradok a 2,5 egységes tétnél, hiszen meglephetnek ma a franciák. Annyi biztos, hogy fogadni fogunk a mérkőzésre élőben is!

Franciaország – Moldova Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Moldova +4,5 gól (Ázsiai hendikep) 1,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: