b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Finnország – Örményország – 18:00

T. Pukki ma is eredményes lehet. (Fotó: Getty Images)

A mai prémium elemzések esetében három EB mérkőzésre készül publikáció. Az első esetben a Finnország – Örményország mérkőzésre ajánlok fogadást.


A “J” csoportban az olaszok harcolták ki elsőként a továbbjutásukat, hiszen 7-0-0-s mérleget értek el. A csoport második helyezettje a finn együttes, ám szorosan mögöttük a csoport egyik legeredményesebb támadósorával rendelkező örmények sorakoznak fel. Ami ma kulcsfontosságú a mérkőzésen, hogy a bosnyákok szorosan a kettős mögött van és egy esetleges bosnyák győzelem esetén könnyen a “nevető” harmadik együttes léphet a második pozícióba.

A két csapat legutóbb 2-0-s mérkőzést játszott egymással, ám az örmények azt megelőzően, ill. az után is végig gólt/gólokat szereztek.

A PL-ben edződő Pukki ma is megnehezítheti a védők dolgát. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti amilyen jól zárt a finn védelem, az utóbbi két mérkőzésen olyannyira botrányosan teljesítenek, hiszen legutóbb a bosnyákok négyet gurítottak nekik. Az örmények az odavágón 17 helyzetet dolgoztak ki és nem volt szerencséjük, ellentétben a finnekkel, ám azóta is számomra igencsak meggyőző a csapat. Ami viszont hatalmas hiba volt a vendégek részéről, hogy az előző fordulóban nem éltek az esélyekkel, hiszen egy győzelemmel megelőzhették volna a mostani harmadik helyen “tanyázó” finneket. Lichtenstein ellen mindössze egy döntetlenre futotta nekik és ezzel úgymond hiábavaló volt az eddigi jobb teljesítmény, például a bosnyákok elleni 4-2-es győzelem. Egy szó, mint száz borzasztó kemény mérkőzésre számítok, ráadásul látva ezt a finn védelmet nem sok jót jósolok nekik. Izgalmas lesz a találkozó, ahol leginkább az 1-1, vagy 2-1-es eredmény várható. Úgyhogy számomra a gólváltás most a favorizált opció, amelyre 2,10-es szorzóért hiba lenne nem fogadni.

Finnország – Örményország Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,10 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: