b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Feröer-szigetek – Románia – 18:00

Keseru és Puscas ma is szállíthatja a győzelmet és a vele járó három pontot a románoknak. (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzések esetében három publikáció is megosztásra kerül. Az első elemzés esetében egy EB selejtezőt elemeztem ki, ahol Feröer-szigetek és Románia mérkőzik meg egymással.


Az utóbbi napokban viszonylag sikerül profittal zárni az EB selejtezőket, bár tegnap az angolok szépen elvittek tőlünk közel öt egységnyi tétet. Tegnap egy gól hiányzott a szép profithoz, ám így sincs ok a panaszra, hiszen az élőknek, ill. a “challenge” szelvénynek köszönhetően sikerült kijavítani az elemzést. A mostani mérkőzésen leginkább a gólszámadatokban bíztam és nagyon bízom abban, hogy a román válogatott képes lesz megszerezni a győzelmet.

A várható gólszámadatok alapján 0,47, ill. 2,76 a két csapat mérlege. 

Keseru és Puscas ma is szállíthatja a győzelmet és a vele járó három pontot a románoknak. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a románoknak ma kötelező lenne a győzelem, hiszen esetleges pontvesztés esetén kijelenthetjük, hogy elúszik számukra a továbbjutás lehetősége. A spanyolok szinte már biztosan továbbjutottak, ám a 2. hely továbbra is nyitott. Jelenleg a svédek helyezkednek el a továbbjutást érő helyen, ám a románok lemaradása mindössze 1 pont, ill. a norvégok is két ponttal maradnak le ettől a helytől. Mivel a románok szinte a legjobb kezdőjükkel állhatnak fel, nagyon meglepő lenne, ha a csoport leggyengébb csapata ellen nem győznének. A vendégek csapatában Puscas, a fiatal Hagi és Keseru is szerepet kaphat, hiszen mindhárom játékos kiváló állapotban van. Puscas a válogatottban sorozatban termeli a gólokat, ráadásul a Championshipnek köszönhetően remek fizikumot is szedett magára a fiatal támadó. Keseru nekünk magyar szurkolóknak is ismerős lehet, hiszen a Ludogorecben játszik a román támadó, aki szinte bombaformába került az utóbbi időben. Úgyhogy a feröeriek ellen C. Contra által irányított románoknak kötelező a győzelem és őszinte leszek, hatalmas hiba lenne, ha egy gólra rendezkednének be, hiszen az egy vesztes stratégia lenne. A románok az odavágón még március végén 4-1-re nyertek, akkor Puscas és Keseru termelték a gólokat. Erre most is nagy esély van, ráadásul a feröeri csapat még egy találkozót sem hozott le egy vagy kevesebb kapott góllal. Úgyhogy bizakodó vagyok és a fogadásom alapja a román győzelem, ill. a 1,5 gól feletti opció párosa lenne. Erre 1,66-os szorzóért szerintem ajándék fogadni, úgyhogy élek a kínálkozó eséllyel.

Feröer-szigetek – Románia Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Románia + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: