b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Feröer-szigetek – Norvégia

Az “F” jelzésű csoportban még nyitottak a kérdések. Lényegében a spanyol válogatott az egyik topfavorit, viszont mögöttük a svéd, román, norvég trió fog megmérkőzni a 2. pozícióért.


I Feröer-szigetek – Norvégia I

 

A találkozón számomra egyértelmű a norvégok sikere, viszont mindkét utolsó mérkőzésükön pechükre az utolsó percekben bukták el a győzelmet. Ez nyilván fájó pont lehet számukra, viszont a mai egy kötelező 3 pontos mérkőzés lesz. A norvég csapat mindhárom mérkőzésén gólt szerzett és mindegyik mérkőzésén a 2,5 gól feletti opció helyt állt.

A mai házigazdák már 10 gólt kaptak és a románok, illetve spanyolok is 4 gólt rúgtak nekik, míg Máltával 2-1-s mérkőzést játszottak. Ami egyértelmű, hogy a hazai csapat védelme verhető, viszont a támadóik eddig minden egyes mérkőzésen képesek voltak gólt szerezni.

Vajon képes lesz a norvég csapat begyűjteni a kötelező pontokat? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a mai mérkőzésen én a 2,5 gól feletti opcióban látok nagy értéket. A norvégok vélhetően már az első félidőben megnyomják a találkozót és remélem, hogy gólt is szereznek. A spanyolok elleni mérkőzést követve a feröeriek meggyőzőek voltak és nem adták fel, küzdöttek a végsőkig. A norvég védelem is sebezhető, ezét a gólváltás sem elképzelhetetlen a meccsen, de inkább maradok a szimpla gólnál, amelyet akár a norvég csapat egymaga is kialakíthat. Ami látható az oddsok alakulásán, hogy 0,40 egységet esett tegnap este óta a szorzó és ez nem a véletlen műve. Ezért bízok a 2,5 gól feletti opcióban és remélem, hogy zöldülni fog.

Feröer-szigetek – Norvégia (20:45)
Tipp: Több , mint 2,5 gól (Összesített gólszám) odds: 1,75 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: