b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Észak-Macedónia – Szlovénia – 20:45

Nem vár könnyű mérkőzés a szlovénokra. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében is egy EB mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol mindkét oldalnak fontos lenne a pontszerzés.


A találkozón a “G” csoport jelenlegi 4. helyezettje fogadja otthonában a 2. helyezett szlovénokat. Ami azt illeti a vendégek három mérkőzése immáron hibátlanok, hiszen nyerni tudtak a lengyel, lett, izraeli trió ellen. Az Észak-Macedónok hazai pályán eddig nem teljesítettek jól, hiszen 1-0-2-s mérlegük van, ám a lengyelek elleni mérkőzésüket leszámítva minden meccsükön képesek voltak legalább egy gólt szerezni.

A várható gólszámadatok alapján 1,22, illetve 1,97 a két csapat mutatója. Amely alapján az 1-1, illetve 1-2-es eredmény lehet megalapozott.

Nem vár könnyű mérkőzés a szlovénokra. (Fotó : Getty Images)

A szelvény ajánlásban gólszámadatoknak megfelelően a döntetlent behúztam, hiszen a szlovénok ugyan nem elégedhetnek meg az 1 ponttal, ám a 3 pont egy javuló tendenciát mutató Észak-Macedónok ellen némileg elképzelhetetlennek tűnik. Ami a mérkőzéshez hozzátartozik, hogy az első mérkőzésen a két fél 1-1-es döntetlennel zárt, ami már most figyelmeztető jel lehet. Egy szó, mint száz a mérkőzésen én a gólváltást favorizálom. A macedónok a lengyelek elleni mérkőzésüket leszámítva minden fordulóban gólt szereztek, míg a szlovénok Izrael és Ausztria ellen is gólt kaptak idegenben. Úgyhogy bizakodó vagyok és 2,00-ás szorzóért mindenképp van érték a gólváltásban ezen a mérkőzésen.

Észak-Macedónia – Szlovénia Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: