b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Dánia – Svájc – 18:00

Ma is megtartja veretlenségét a házigazda? (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés egy közös publikáció lesz, tehát a “prémium” előfizetők is megtekinthetik a bejegyzést. A mostani találkozón Dánia és Svájc találkozik egymással, ahol kulcsfontosságú lenne mindkét csapatnak a 3 pont megszerzése.


Ami a mérkőzést illeti két igencsak gólerős együttes találkozik egymással, hiszen a svájciak négy mérkőzésen tíz, míg a dánok öt találkozó alatt tizenöt gólt szereztek. Ez mindent elmond a két együttes játékáról, hiszen egyik fél sem a védekezést erőlteti a találkozóin. Ami azt illeti az odavágón 3-3-as döntetlent értek el a csapatok, bár akkor a dánok a 84. percben még három gólos hátrányban voltak, majd egy fantasztikus hajrának köszönhetően alakították ki a 3-3-as döntetlent. A mostani találkozón szinte egy az egyben azok a csapatok léphetnek a pályára, hiszen alig van hiányzó a keretekben.

A várható gólszámadatok alapján 2,31, ill. 1,37 a két csapat mérlege. Ez alapján a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is könnyen “zöldülhet”.

Ma is megtartja veretlenségét a házigazda? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a svájciak idegenben azért ügyelnek arra, hogy kevés gólt kapjanak, bár hozzátartozik az is, hogy elég ritkán marad kapott gól nélkül a csapat. A dánok otthon remekül játszanak, ráadásul hosszú évek óta veretlen a csapat a hazai publikum előtt. Ami az EB-t illet 1-1-es döntetlennel zártak az Írek ellen, ill. Grúzia ellen 5-1-es kiütéses győzelmet arattak. A mostani mérkőzésen a hazai csapatban Eriksen, Poulsen, Skov, Delaney és Schmeichel biztosan szerepet kap. A vendégek keretében pedig Mehmedi, Xhaka, Seferovic, Embolo, Schar, Akanji és Sommer is szinte garantáltan játszani fog. Egy szó, mint száz mindkét csapat tehát szinte a legjobb kezdőjét küldheti a pályára. A tét nagy, hiszen aki ma veszít, az szinte búcsúzhat az EB-től, bár fontos kiemelni, hogy a vendégeknek egy mérkőzéssel kevesebb lejátszott találkozójuk van. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, két gólerős csapat, két összeszokott kezdő és hatalmas tét. Úgyhogy az izgalom garantált és én szerintem a gólváltás is reális opció lehet, főleg 1,90-es szorzóért.

Dánia – Svájc Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “C” kategória 2,5 egység Gold előfizetők
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “C” kategória 2 egység Prémium előfizetők

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: