b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Csehország – Anglia – 20:45

Hazai pályán kemény meccs vár az angolokra. (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzés esetében a Csehország – Anglia mérkőzést elemeztem ki és lényegében egy végig izgalmas találkozóra számítok, hiszen a házigazda ma nem veszíthet.


Az angolok eddig hihetetlen magabiztossággal vették a csoportbeli ellenfelekkel vívott mérkőzéseiket. Négy találkozón vannak túl a vendégek és ez idő alatt 19 gólt szereztek, ami mérkőzésenkénti 4,75-ös rúgott gólátlagot jelent. Mivel ma a cseheknek szükségük lenne mindhárom pontra, ezért vélhetően egy offenzív futballt fognak a hazaiak is erőltetni, hiszen védekezéssel a Kane-Sterling-Sancho triót aligha lehet megállítani.

A várható gólszámadatok alapján 1,33, ill. 3,28 a két csapat mérlege.

Vajon ma is remek formában folytatják a menetelésüket az angolok, vagy megizzadnak a csehek otthonában? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok számomra kissé túlzóak, ám mindenképp beszédes az, hogy várhatóan akár 4 gól is születhet a mérkőzésen. Ami biztos, hogy a vendégek keretében szinte nincs is hiányzó, hiszen egyedül Heaton az aki kihagyja a mérkőzést, ám összességében minden egyes kulcsjátékosra számíthat Gareth Southgate. A hazaiak részéről már nem épp ilyen “rózsás” a helyzet, hiszen több hiányzójuk is lesz és leginkább a középpályáról fognak hiányozni ezek a sérültek. Egy szó, mint száz az angolok eddig kiválóan szerepeltek, ráadásul az előző mérkőzésen 5-0-ra nyertek, ahol Sterling triplázott, Kane is betalált és nem mellesleg már az 1. félidőben kétszer is eredményes volt az angol csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és a mostani ajánlásom hasonló, mint a tegnapi horvát -magyaron. Az angolok rúgott góljaira ajánlok fogadást, amely szerintem a mai nap egyik legbiztonságosabb fogadása lehet. Érdekességként még valami, a csehek eddig egyedül Montenegro ellen úszták meg kapott gól nélkül és Koszovó például kettő, míg Bulgária egy gólt rúgott a mai házigazdának.

Csehország – Anglia Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Több, mint 1,5 gól (Anglia gólszám) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: