b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Ciprus – Oroszország – 18:00

Az utolsó prémium elemzés esetében pedig a Ciprus – Oroszország mérkőzésre ajánlok fogadást.


A találkozón az eddig még kapott gól nélküli oroszok győzelmére ajánlok fogadást. A vendégek eddig négy mérkőzést követően 15-0-s gólkülönbséggel és nem mellesleg tökéletes mérleggel állnak. Eddig nyerni tudtak a skót, kazah, san marino és a mai riválisuk ellen is. Nagyon egyben van a csapat, ráadásul fej-fej mellett haladnak a belgákkal a továbbjutás felé.

A várható gólszámadatok alapján 1,01, ill. 2,72 a két csapat mutatója.

Ma is győzelmet ünnepelhetnek az oroszok. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti az előző mérkőzésen ugyan 1-0-ás orosz győzelem született, ám érdemes elmondani, hogy azon a találkozón egy gólt érvénytelenítettek, két kapufát, ill. rengeteg helyzetet dolgozott ki az orosz együttes. A ciprusiak eddig 1-1-1-es mérleggel rendelkeznek, ami se nem erős, se nem gyenge. Úgyhogy inkább fele-más teljesítménynek mondanám ezt. A hazaiak ugyan képesek megnehezíteni az ellenfelek dolgát, ám úgy érzem, hogy az oroszok megtudják ma tartani kiváló formájukat. Nem lesz természetesen sétagalopp ez a mérkőzés, ám szinte a legjobb kezdőjét küldheti pályára Stanislav Cherchesov. Ami egyértelmű, hogy a vendégek keretében Dzyuba és Golovin a hátukon viszik a csapatot. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem az oroszok továbbra is megtartják hibátlan mérlegüket.

Ciprus – Oroszország Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Oroszország (Játékidő eredménye) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: