b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Bulgária – Magyarország – 10/08 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Roppantul kemény mérkőzés vár a magyar válogatottra, ugyanis ma az egyik legjobb játékosunk (Szoboszlai) nélkül kell pályára lépni. Azt már nem is említjük, hogy jelenleg szakad az eső és a várható hőmérséklet 6-8 fok között lesz a mérkőzésen. Ezen időjárási körülmények pedig a pontatlan és kevés gólos mérkőzéshez vezethet. Nem is favorizálnánk ezen opciókat, ám ismerve a magyar válogatott várható kezdőjét, illetve látva azt, hogy milyen focit játszottak a fiúk a török, orosz csapatok ellen minket nagyon meglepne, ha egy jóval gyengébb Bulgária megfogna minket. Látható, hogy a fogadóirodák is a magyar sikert várják és több szakértő is osztozik ezen a véleményen. Mi pedig nem kételkedünk M. Rossi és a játékosok képességeiben, úgyhogy alacsony téttel ugyan, de arra kötünk fogadást, hogy Magyarország kiharcolja a továbbjutást. 

📊 Ajánlott predikció: 
Magyarország (Továbbjut)

odds: 
1.61 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Tumbász Hédi

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: