b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Azerbajdzsán – Wales – 18:00

A walesieknek hétvégén óriási téttel bíró meccsük lesz! (Fotó: Getty Images)

A mai EB mérkőzésekből, mindössze egy elemzés készül és ennek több oka is van. A legfőbb indok, hogy több együttes már a biztos továbbjutással a kezében lép pályára, míg sok mérkőzésen a hatalmas tét rányomhatja a bélyegét az adott csapatok teljesítményére. Ezért a mostani elemzés esetében az Azerbajdzsán – Wales párosításra készültem egy elemzéssel.


A találkozó esetében a walesieknek fontos a pontszerzés, míg az azeriek teljes esélytelenként vonulhatnak a gyepre. Az azeri csapat esetében ez már rég tisztázott tényező volt, ám a hazaiak minden egyes mérkőzésükön felszívják magukat és őszintén szólva, ha a magyarok elleni mérkőzésen nem veszik el az amúgy szabályos góljukat, akkor minden egyes találkozón gólt szerzett volna az együttes. Tehát ami látható, hogy az azeriek a tétnélküliség ellenére is küzdenek és elől igencsak hatékonyak. A mai ellenfelük ellen pedig idegenben végig egy szoros mérkőzést alakítottak ki és csak G. Bale gólja volt a döntő, ezzel pedig 2-1-es mérkőzésen maradtak alul a mostani házigazdák.

Az azeri válogatott hat fordulót követően öt találkozón is gólt szerzett és a mai ellenfelük ellen is képesek voltak gólt szerezni.

Vajon megbirkóznak a walesiek a rájuk nehezedő nyomással? (Fotó : Getty Images)

A tét óriási, hiszen Wales számára egy döntetlen, vagy vereség opció minden egyes továbbjutással kapcsolatos reményt szertefoszlatna. Ennek köszönhetően pedig egy feltüzelt walesi csapatra számítok. A vendégek gyengesége, hogy nagyon gyenge a támadósoruk és hat mérkőzésen mindössze hat gólt szereztek, ami majdhogynem az azeri átlaggal vetekszik, ráadásul idegenben eddig még veretlen a csapat és minden egyes túráján gólt is kaptak. Egy szó, mint száz az azeri válogatott igencsak hatékony elől és ténylegesen az a bizonyos mieink elleni elvett gól miatt mondhatjuk azt, hogy nem rúgtak minden selejtezős mérkőzésen gólt. A walesiek részéről ugyan motivált játékot várok, ám mindenképp érdekes ez a tényező, hogy az idegenbeli túrák mindegyikén, sőt az azeriek elleni hazai mérkőzésen is megzörrent a hálójuk. Úgyhogy én bizakodó vagyok és a gólváltásra ajánlok fogadást. Abban is bízom, hogy a walesiek ma pontot veszítenek, ennek köszönhetően pedig a mieink elleni utolsó mérkőzésre már nem fognak annyira koncentrálni. Úgyhogy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol a gólváltás “zöldülhet”. Ennek a szorzója 2,50-es irreálisan magas értéken rakható, amiben pedig mindenképp van érték, látva a csapatok selejtezőbeli teljesítményét.

Azerbajdzsán – Wales Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 2,50 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: