b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Azerbajdzsán – Magyarország

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A második EB mérkőzésen a magyar válogatott mérkőzésére ajánlok fogadást. Lényegében egy szoros találkozóra számítok, ahol nagyon bízom benne, hogy megszerzi a csapat a 3 pontot. Az esélyek adottak, főleg a horvátok elleni győzelem után és bizakodom, hogy most minden feltétel adott ahhoz, hogy pontokat szerezzen a válogatottunk.


I Azerbajdzsán – Magyarország I

 

Sokat gondolkoztam azon, hogy a szimpla magyar sikerre fogadjak, vagy maradjak egy biztonságosabb opciónál. Végül az utóbbinál maradtam, hiszen számomra többször okozott már kellemetlen perceket a válogatottunk. Ugyan most egyértelműen a csapatunk az esélyesebb, ráadásul, szinte minden egyes tényező a magyar siker felé billenti a mérleg nyelvét, de maradtam a biztonság mellett. A mostani ajánlás egy fogadáskészítő/fogadásépítő (bet365, unibet) opcióval lett elkészítve, ahol lényegében a kétesélyes fogadást és az összesített gólszámra ajánlok fogadást.

A  fogadásom alapja az, hogy a magyar csapat nem fog vereséget szenvedni, tehát legalább egy pontot szerez és ugyanígy gondolkodtam a gólok tekintetében, ahol egy over opciót favorizáltam.

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A magyar csapat mindkét mérkőzésén gólt kapott, míg a mai házigazdák a horvátokat épphogy nem fogták meg és 2-1-s vereséggel zártak az VB ezüstérmes csapat ellen. Ugye köztudott, hogy mi nagy meglepetésre megvertük a szomszédainkat, egy izgalmas mérkőzésen és remélem, hogy ez a mentalitás most is adott lesz a mérkőzésre. Statisztika alapján várható az, hogy a házigazdák gólt szereznek, de lényegében itt ma legalább egy, vagy több gól várható a magyar csapattól is. Egy szó, mint száz a fogadásom alapja tehát a “döntetlen, vagy Magyarország” kétesélyes opció, illetve az 1,5 gól feletti opció párosa, amely 1,90-s szorzóért szerintem ajándék. Bízom benne, hogy nem egy 0-1 gólos mérkőzést láthatunk. A magyar csapat elől bőven erősebb, mint az azeri, de mindkét oldal védelme sebezhető, még ha nálunk Kádár és Willi Orbán játszik. Ezért bizakodom és remélem, hogy pontokat szerzünk, illetve esik 2 gól a mérkőzésen!

Azerbajdzsán – Magyarország (18:00)
Tipp: Döntetlen, vagy Magyarország + 1,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: