b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : Vitality – NiP – 06/10 17:50

Az első elemzés esetében a Vitality – NiP párosítás került górcső alá, ahol egy igencsak magas szorzóval ellátott opciót favorizálnánk.


Tegnap elég pechesek voltunk, ugyanis a világranglista első helyezett NaVi pocsékul teljesített. A mostani párosítás viszont jóval érdekesebb lehet, ugyanis a remek formában lévő francia Vitality és a viszonylag erősnek mondható NiP találkozik egymással. A franciák esetében érdemes megemlíteni, hogy interneten keresztül jóval esélyesebb a csapat, ráadásul a keretüket erősítő “ZywOo” fantasztikus formában van és mérkőzésről mérkőzésre remek teljesítményt tud nyújtani a francia játékos. A NiP “hampus” érkezésével némileg erősödött és a svéd csapat véleményem szerint egyre összeszokottabbá válik. Nagy kérdés lesz ma is, hogy a “Plopski”, “nawwk”, “REZ” trió mire lesz képes, ugyanis, ha ennek a három játékosnak megy, akkor nagy eséllyel pályázhatnak akár a győzelemre is.

A mérkőzés bo3, tehát az nyeri meg a mérkőzést, aki elsőként ér el két map győzelmet. A Vitality a 10., míg a NiP az 13. a világranglistán.

“ZywOo” teljesítményén ma is sok fog múlni. (Fotó : hltv.org)

A NiP elég érdekes mérkőzéseket hozott össze az elmúlt időszakban, de a felek nem is olyan rég találkoztak egymással, ahol 2-1-re nyert a Vitality. A tornát mindkét csapat viszonylag magabiztos győzelemmel folytatta, ugyanis a svédek az Astralist verték 2-1-re, míg a Vitality a Heroic ellen húzta be szintén 2-1-re a győzelmet és a vele járó továbbjutást. A keretek között lényegében alig van különbség és a mérkőzésen egyedül “ZywOo” lehet az, aki kitűnhet a mezőnyből. A mapok esetében a Vitality négy pályán is jobb értékekkel rendelkezik, mint riválisa, viszont láthattuk pár nappal ezelőtti mérkőzésen is, hogy a NiP Nuke-n magabiztosan verte a francia csapatot, ám a pickelt mapján bukott a csapat. A kérdés mindössze annyi, hogy a NiP melyik mapot fogja pickelni, ugyanis, ha az Overpass, Vertigo duót választja az együttes akkor ott egy teljesen más taktikát kell választani a támadások esetében, de vélhetően készültek a Vitality elleni mérkőzésre. Egy szó, mint száz egy nagyon rizikós opcióra ajálnunk fogadást, ugyanis a Vitality győzelmét támogatjuk, viszont reális esélyt látunk arra, hogy nyerjen egy mapot a NiP. Ezért a pontos végeredményre esett a fogadásunk, amelyet a legtöbb fogadóirodában 3,40-es szorzóért cserébe tudunk megfogadni.

Vitality – NiP Fogadási határidő : 17:50
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Vitality 2-1 (Pontos végeredmény) 3.40 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: