b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : Vitality – NiP – 05/28 14:00

A nyerő széria után két peches napunk volt, de ne is foglalkozzunk a múlttal, ideje a mai napra koncentrálni. A mai kínálatból ismét egy e-sport mérkőzés került kiemelésre, amely a Vitality – NiP párosítás lenne.


A mérkőzéssel kapcsolatosan több érv is felsorakozik az ajánlás mellett. Annyi biztos, hogy a Vitality nagyon gyengének tűnt tegnap, ami akár ma a svéd együttesnek kapóra is jöhet, bár érdemes megemlíteni a NiP esetében, hogy egy új játékossal bővült a keret “hampus” révén és ma ő lesz”Lekr0″ helyett. A svéd játékos igencsak jó mutatókkal rendelkezik, viszont érdemes lesz majd azt figyelni, hogy mennyire lesz képes felvenni a “Plopski” által diktált játéktempót. Persze nem véletlen került be a keretbe “hampus”, aki több együttesben is megfordult már. A francia csapat tegnap 2-1-re kikapott a gyengélkedő NaVi ellen és őszintén szólva engem nem győztek meg a találkozón. Persze “ZywOo” továbbra is a hátán viszi a csapatot, de az “apEX”, “misutaaa” duónak most nem jött ki a lépés. Többször említettem már, hogy minden mérkőzés más és más, de mindenképp érdemes megemlíteni, hogy mindkét oldal ellen lehetne felsorolni ellenérveket.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Vitality a 10., míg a NiP a 13. a CS:GO világranglistáján.

“ZywOo” játékán ma is sok fog múlni. (Fotó : hltv)

A játékosok között minimális különbség van és ugyan a fentiekben említett “ZywOo” kilóg a sorból, hiszen igencsak erős ratingje van, rajta kívül látható kilenc játékos szinte azonos teljesítménnyel rendelkezik. Mindkét csapat leginkább csapatként erős és ez védekezésben és támadásokban is remekül megmutatkozhat a találkozón. A helyezések alapján mivel a NiP van hátrébb, ők pickelnek először. A mapokon látható, hogy hatalmas előnyt egyik pályán se élvez a NiP. Train és Overpass kettős az, ahol jobb értékekkel rendelkeznek, viszont a többi mapon rendre a Vitality teljesít jobban. Mivel Train-t előszeretettel törli a francia csapat, így nagy valószínűséggel a NiP választása Overpassra fog vonatkozni. Amennyiben ez megtörténik, akkor igencsak bizakodó leszek, hiszen ezen a mapon nagyon domináns mindkét csapat és 2020-ban az ESL ONE szériájában két alkalommal is megmérkőztek ezen a mapon a felek és rendre nagyon szoros eredménnyel zártak. A selejtezőben 16-14, míg a rájátszásban 19-15-ös eredményt értek el. A további mapok esetében talán Vertigo és Inferno lehet még a svédek pickje, viszont itt erősnek mondható a francia csapat, ill. az említett két mapon is játszottak a felek és szinte rendre képesek voltak OT-t kialakítani. A NiP játéka az új játékossal mindenképp érdekes lesz, viszont látva a tegnapi Vitality-t most bőven foghatóak a franciák. Ezért én se a kimenetelekben, se az összesített mapokban nem szeretnék állást foglalni. Viszont ott van az esély az első map opciójában, amit már hétfőn kiértékeltünk a srácokkal. 2020-ban négy alkalommal találkoztak a felek és rendre a NiP pickelt elsőként és mind a négy alkalommal legalább 28 kört értek el a csapatok. A fogadóirodák talán ezt nem veszik számításba és jelenleg a 26.5 over opcióra lehet fogadni, igencsak magas szorzón az 1. map esetében. Ez pedig véleményem szerint több, mint ajándék. Úgyhogy az első mapra vonatkozna a fogadásom, amelyen a 26.5 over opció kerülne favorizálásra. A felek ezt az év során rendre teljesítették, ezért igencsak bizakodó vagyok és remélem, hogy ma sikerül egy újabb nyerő szériát elindítanunk.

Vitality – NiP Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
26.5 felett (1. map összesített körök) 1.90 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: