b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : Vitality – ENCE – 05/29 14:00

A mai nap folyamán két találkozó kerül kiemelésre a kínálatból. Elemzésként a Vitality – ENCE, míg statisztikai ajánlásként a Freiburg – Leverkusen párosítás mérkőzését favorizálnánk.


A mai mérkőzéssel kapcsolatosan leginkább a tornán elért eredményekre, ill. az egész 2020-as évre építve hoztuk meg a döntésünket. Ami azt illeti a mostani párosítás egyáltalán nem ismeretlen a csapatoknak, hiszen idén már többször találkoztak egymással és elég jól ismerhetik egymást a felek. A jelenlegi CS:GO világranglistán a Vitality számít jobbnak, ill. formailag is azt tudnám mondani, hogy én őket várnám a győzelemre, ám a finn riválisuk igencsak magabiztos győzelemmel indított itt a DreamHack tornán, ráadásul a hónap elején még az ESL ONE kiírásában a finnek 2-0-ra verték a franciákat. Persze azóta több dolog is megváltozott, hiszen a Vitality elég jó formába került és riválisait sorra legyőzte, vagy ha nem is nyert, akkor rendre képes volt legalább egy mapot nyerni és lényegében az ENCE is hasonlóan teljesített, bár ők az ESL ONE kiírásában, a csoportjukban viszonylag gyengén teljesítettek.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Vitality a 10., míg az ENCE a 23. a CS:GO világranglistáján.

“ZywOo” játékán ma is sok fog múlni. (Fotó : hltv)

A mérkőzés esetében most sem árulok zsákbamacskát azzal a tényezővel, hogy “ZywOo” minősül a legjobbnak. Tegnap is nagyon jól játszott a francia játékos és vélhetően ma is a hátán fogja vinni a csapatot. A finneknél viszont ott van a tegnap kiválóan játszó “Jamppi”, aki 1.18-as ratinggel rendelkezik, ill. “allu” aki szintén hasonló eredményeket ért el, mint csapattársa. A francia csapatban továbbra is hárman rendelkeznek 1.0-ás rating alatti mutatóval, ám érdemes kiemelni, hogy ők még mindig csapatként erősek. Az ENCE pedig ugyanez, hiszen egyénileg is jónak mondható a csapat, ám az összeszokottság egyértelműen egyre jobban látszik a játékukon. A Vitality elég gyengén kezdte meg a DreamHack szériáját, viszont tegnap nagyon magabiztosan verték a gyengélkedő fnatic csapatát. Az ENCE viszont a NaVi ellen 2-0-ra nyert, ami véleményem szerint némileg meglepő eredménynek volt mondható. Ami szintén kulcsfontosságú, hogy a mapok esetében ismét látható a három hármas felállás, amely könnyen oda vezethet, hogy a 2,5 map feletti opció “zöldülhet” a mérkőzésen. A pickek esetében vélhetően Inferno lesz a Vitality pickje, míg az ENCE esetében én leginkább D2-re alapoznék. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a mapokon elért eredmények alapján elég közel állnak a felek egymáshoz. Az előzetes statisztikák alapján egyébként az ENCE-t várják többen is győztesként, viszont ismerve a Vitality játékát, a jelenlegi formájukat és úgy összességében minden tényezőt, engem nagyon meglepne, ha itt ma az ENCE könnyedén nyerne. A csapatok az ESL ONE kiírásában 0-2-es eredménnyel zártak, ám az ESL PL 11-es kiírásában 2-1-re nyert a Vitality. Úgyhogy szerintem inkább 50-50% ez a meccs, mintsem ENCE győzelem. Amennyiben a Vitality nyer és a NaVi kikap, akkor ők lehetnek a felső ágon továbbjutók a csoportból, viszont ha kikapnak, akkor szinte garantált, hogy az alsó ágon jutnak tovább. A tét tehát adott, úgyhogy a 2,5 map feletti opciót favorizálom alacsony téttel, amelyre véleményem szerintem viszonylag nagy esély van.

Vitality – ENCE Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: