b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : Spirit – forZe – 04/20 19:00

A mai nap hasonlóan teszek, mint tegnap és ismét két találkozót favorizálnék a fogadásaimat tekintve. Az egyik mérkőzés megtalálható a statisztikai rendszerünk keresőjében, míg a Spirit – forZe mérkőzésre egy részletes elemzéssel készülök.


A tegnapi döntőt a második map végéig követtem, ám kijelenthetem, hogy végre egy igazi eseménydús mérkőzést láthattunk. A Spirit – forZe összecsapás pedig a tegnapihoz hasonló lehet. Ami azt illeti, mindkét együttes igencsak előkelő helyen tartózkodik, hiszen a Spirit a 22., míg a forZe a 18. a jelenlegei ranglistán. A mérkőzés másik pikantériája, hogy két orosz csapatról beszélünk, akik történetesen nem egy-két mérkőzést játszottak már egymás ellen. A csapatokat tekintve a Spiritet erősítő “mir” a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa, viszont rajta kívül a forZe-t erősítő “xyspower”, ill. “FL1T” jobb értékekkel rendelkezik, mint a Spirit további négy játékosa.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlott.


Spirit
Lejátszott mérkőzések : 3
forZe
Lejátszott mérkőzések : 4

Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,34
Vendég csapat 1,38
Várható végeredmény
Győzelmek
1,67 1,75
Vereségek
1,00 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 72%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

A találkozóval kapcsolatosan érdemes megemlíteni a mapokat is ahol ugyan jobb értékekkel rendelkezik a Spirit, de szinte minden egyes pályán hasonló produktuma van a feleknek. A Spirit esetében egyértelmű előny D2-n, Nuke-n és Trainen lehet, viszont a forZe viszonylag magabiztosan mozog Mirage, Inferno kettősön. Vertigo véleményem szerint törölve lesz, hiszen egyik csapat sem ért el ezen a pályán kimagasló eredményeket, ill. látva a két csapat eredményeit, azért közel sem olyan egyszerű most a képlet. A csapatok legutóbb április 12.-én találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert a Spirit. Azt megelőzően február végén játszottak a csapatok, akkor szintén 2-1-re nyert a Spirit. A pályaválasztásokat tekintve nehéz bármit mondani, hiszen annyira kiélezett ez a meccs, hogy számomra minden arra utal, hogy itt a csapatok három mapon fognak csak dűlőre jutni. A Spirit győzelmét várom egyébként, hiszen jelenleg ők jóval jobb formában vannak. A csapatok “head to head” statisztikája beszédes és ilyen előfeltételek, ill. a DreamHack sorozatba való kerülést tekintve nagyon meglepne, ha bármelyik csapat 2-0-ra nyerne.

Spirit – forZe Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: