b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : NaVi – FaZe – 06/12 14:00

A mai nap folyamán a DreamHack torna két mérkőzését is favorizálnánk és mindkét esetben hasonló opciókra ajánlunk fogadást.


A tegnapi pihenőt leginkább a CS:GO piac “felmérésével” töltöttük, ugyanis elindul az ESL PL 12. kiírása, ill. folytatódik a DreamHack is és a mai nap példának okáért két kiváló mérkőzés szemtanúi is lehetünk. Első esetben a NaVi – FaZe párharc került kiemelésre, ugyanis ez a mérkőzés több szempontból is izgalmas mérkőzést alakíthat ki. Egyrészt azért, mert a fogadóirodák ismét a NaVi-t tartják az esélyesnek, másrészt azért, mert a mérkőzésen “s1mple” és “NiKo” taktikai párharcát láthatjuk, ami egy rutinos CS:GO nézőnek igazi “csemege” lehet.

A mérkőzés bo3, tehát az nyeri meg a mérkőzést, aki elsőként ér el két map győzelmet. A NaVi az 1., míg a FaZe a 7. a világranglistán.

A “NiKo” által fémjelzett FaZe ma is meglepetést okozhat. (Fotó : hltv.org)

A NaVi mérkőzésére legutóbb a G2 ellen fogadtunk és akkor valljuk be nem teljesített jól az orosz csapat. Engem nagyon meglepett, hogy a G2 pickelt mapját milyen magabiztosan abszolválta a csapat, majd a saját pickjükön szinte saját magukat verték meg, ugyanis több esetben rosszul vásároltak a játékosok és ez oda vezetett, hogy kikaptak. A FaZe Bymas érkezésével véleményem szerint gyengült és nem nagyon illik bele továbbra sem a csapatba, ám “NiKo” nagyon bízik a fiatal játékosban. A FaZe kerete ennek ellenére erősebbnek mondható és látva azt, hogy a NaVi keretében “flamie”, “Boombl4” és “Perfecto” is milyen gyengén játszott legutóbb én nem csodálkoznék azon, ha a FaZe ma nyerne. Persze egyáltalán nem ilyen egyszerű a képlet, bár a mapok esetében is igencsak nagy előnyt élvez az underdog csapat. Az előzetes statisztikák alapján viszont a NaVi idén minden alkalommal megverte a FaZe csapatát, márpedig négyszer is találkoztak a felek. Ami érdekes viszont ebből a szempontból, hogy minden meccs 2-1-es végeredménnyel zárult, úgyhogy ma is reális esély lehet a 2,5 map feletti opcióra. Az előzetes esélyek alapján 65-35% az esélye a csapatoknak a győzelemre, bár ahogy említettem is, most bőven reális lehet az, hogy meglepetést okoz a FaZe. Egy szó, mint száz a jól megszokott over opció ma “zöldülhet” és véleményünk szerint a NaVi kétszer nem lép bele ugyanabba a hibába, hogy ennyire szétszórt legyen a csapat egy kulcsfontosságú helyzetben. A MAD Lions-t tegnap nagyon magabiztosan verték meg, míg a FaZe a NiP elleni sikerével készült a mai meccsre. A tét nem más, mint az alsóházi döntőbe való jutás, aki veszít az kiesik, úgyhogy mindenképp egy szoros mérkőzésre számítunk.

NaVi – FaZe Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: