b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : mousesports – compLexity – 05/22 14:00

A mai kínálat elég szűkösnek mondható és nem is éri meg ismét belebonyolódni. Már hétfőn kinéztük a mostani mérkőzést, ugyanis a “B” jelzésű csoportban a gyenge formában lévő mousesports a compLexity-vel mérkőzik meg.


A találkozó több szempontból is érdekes lehet, hiszen elég hullámzó teljesítményt nyújtott a jelenlegi világranglista negyedik helyezett mousesports az ESL ONE tornán és óriási meglepetésre a csoportjukból sem jutottak tovább. Olyan csapatoktól kaptak ki, mint a Movistar Riders, North, GODSENT, FaZe, ill. az egész csoportkört végig legalább egy bukott mappal hozták le. A compLexity ezzel ellentétben elég magabiztos formában játszik, hiszen a Home Sweet Home Cup harmadik, ill. negyedik kiírását is megnyerte a csapat. Ez annyit jelent, hogy több közel azonos erősségű csapatot hagytak maguk mögött, sőt mindkét kiírást mindössze egy-egy bukott mappal abszolválták öt-öt mérkőzést követően. Az ESL ONE kiírását is viszonylag magabiztosan teljesítették, hiszen mapot nyertek az Astralis, Vitality, Heretics, NiP négyes ellen is, ill. nyerni tudtak az ENCE ellen is. Egyszóval igencsak jó formában van a csapat.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A mousesports a 4., míg a compLexity a 23. a CS:GO világranglistáján.

“frozen” játékán ma is sok fog múlni. Nagyon rosszul teljesített a csapat az ESL ONE kiírásában és sokakban felmerült a kérdés, hogy “karrigan” jogosan szerepel továbbra is a mousesports csapatában. (Fotó : esl)

A felek helyezése között tehát van különbség, viszont többször említettem már az elemzéseimben, hogy ezen különbségek nem mérvadóak és fontos több alkalommal is a formákra hagyatkozni. Márpedig a formák alapján jelenleg a compLexity jobb. A játékosok összehasonlítása alapján is viszonylagos előnyt élvez a csapat, hiszen a keretüket erősítő “blameF”, ill. “k0nfig” 1,22, ill. 1,23-as ratinggel rendelkezik, ill. a csapatot “oBo” és “poizon” kiegészítésével további két 1,10-es ratinggel rendelkező egyén alkotja. A mousesports csapatában viszont “chrisj” és “karrigan” is kilóg a sorból, hiszen a két játékos továbbra is 1,0-ás rating alatti mutatóval rendelkezik. Ez pedig nem valami biztató, ráadásul eléggé aggasztó a helyzet, hogy “karrigan” továbbra is megkapja a társaktól és a vezetőségtől a bizalmat, holott 2020-ban szerintem egy kezemen megtudnám számolni, hogy mikor segítette a csapatát. A mousesports játékában egyedüli kérdés, hogy a “ropz”, “woxic”, “frozen” triónak hogy fog menni a találkozó. Amennyiben nem jön ki nekik a lépés, akár meglepetést is láthatunk. Ugyanis a compLexity eléggé összeszedett volt, mint az ESL ONE kiírásában, mint az azt követő Home Sweet Home Cup kiírásaiban. Persze a mousesports csapatát sosem szabad leírni, viszont a mapokat látva tovább erősödött az általunk elképzelt opció. Ugyanis Mirage, Infero és Nuke trión jobb mutatókkal rendelkezik az underdog csapat, míg a mousesports egyedül D2-n élvez viszonylagos előnyt, ami azért igencsak sokat mondó tényező. Egy szó, mint száz a mai ajánlásunk viszonylag alacsonyabb szorzón lesz fogadható, ill. az erőviszonyok miatt csak 2,5 egységgel ajánlunk fogadást, viszont a compLexity +1,5-ös hendikepjében hatalmas érték lehet. Úgyhogy ezt nagy hiba lenne kihagyni a mai kínálatból.

mousesports – compLexity Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
compLexity +1,5 (Hendikep) 1.57 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: