b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : MiBR – Cloud9 – 06/12 21:30

A késő esti órákban egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ugyanis a MiBR a régi riválisával a Cloud9 csapatával mérkőzik meg.


A találkozó első ránézésre egyértelmű MiBR sikert hozhat, viszont mostanában nem nyújt egyáltalán olyan magabiztos teljesítményt a “FalleN” által fémjelzett csapat és rendre “megizzadnak” a győzelemért. Ami biztos, hogy a brazil együttes nagyon jónak mondható, viszont a Cloud9-nek megvannak azok a mapjai, ahol nyerhetnek a brazilok ellen. Ha már itt tartunk, akkor a mapok esetében érdemes kiemelni, hogy a Cloud9 két mapon élvezhet viszonylagos előnyt ez pedig Train és Overpass kettős lenne. Legutóbb a felek június hatodikán találkoztak egymással és akkor az említett Overpasson 16-12-re nyert a Cloud9. Ezzel ellentétben a MiBR helyzete jóval kedvezőbb a mapok esetében, ugyanis D2, Mirage, Inferno hármason jobb teljesítménnyel rendelkeznek a brazilok, viszont a kezdeti törlésnél igencsak nehéz helyzetben vannak, ugyanis Nuke-t egyáltalán nem kedvelik “FalleN”-ék és ez a pickelések esetében mindig nehéz helyzetbe hozza őket.

A mérkőzés bo3, tehát az nyeri meg a mérkőzést, aki elsőként ér el két map győzelmet. A MiBR az 14., míg a Cloud9 a 19. a világranglistán.

A MiBR ma is győzelemmel zárhat a Cloud9 ellen. (Fotó : hltv.org)

A pickelések esetében tehát nagy esély van arra, hogy a brazilok ismét megadják arra az esélyt, hogy Train és Overpass kettős közül válasszon a Cloud9, amennyiben pedig ezen mapok közül törölnek egyet is, akkor ott lehet Nuke, mint harmadik esély, hiszen ezen a mapon nagyon gyengének mondható a MiBR. A keretek között minimális különbség van, ugyanis mindkét csapatban mindössze egy-egy játékos rendelkezik 1,00-ás rating alatti mutatóval, viszont valamiért még mi mindig bízunk a MiBR csapatában. Egyrészt a brazilok erősebbek, másrészt a mapok tekintetében is jobb esélyük van a legtöbb pályán. Úgyhogy a fogadásunk alapja az ő sikerükre vonatkozik és természetesen nem felejtjük el azt a tényezőt, hogy 2,5 map feletti opcióra számítunk. Így tehát a 2-1-es végeredményre ajánlunk fogadást, amelyet a Vitality – NiP mérkőzést követően reméljük, hogy most nekünk kedvez a fortuna és minden az elképzeléseink szerint alakul.

MiBR – Cloud9 Fogadási határidő : 21:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
MiBR 2-1 (Pontos végeredmény) 3.50 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: