b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : Liquid – FURIA – 05/21 21:10

A mai kínálatot sem bonyolítanám túl és mindössze egy mérkőzés került kiemelésre a kínálatból, amely a Liquid – FURIA párosítás lenne.


A mérkőzés esetében én leginkább a 2020-as eredményekre, ill. a mostani torna kezdetére alapozva hoztam meg a döntésemet. Ezt a döntést pedig tovább erősítette a játékosok közötti különbség, ill. a mapokon nyújtott teljesítmények közöse. Ami azt illeti a FURIA nagyon jó formában van, míg a Liquid elég kaotikus teljesítménnyel rendelkezik, hiszen van amikor a csapat iszonyat jó, viszont láthattuk legutóbb a Chaos ellen is, hogy nagyon rossz formába kerülnek, ha kizökkentik őket. Márpedig a FURIA a jelenlegi formájában aligha fog “kegyelmezni”, az amúgy jobb időket is megélt Liquid csapatának. A két együttes 2020-ban már háromszor találkozott egymással és mindháromszor nyerni tudott a FURIA. Ha ez nem lenne elég, tegnap elég magabiztosan kezdtek a brazilok a MiBR ellen, akik valljuk be nem tűnnek olyan rossznak. A csapatok összehasonlítását látva egyértelmű, hogy a FURIA-ban jóval több a jobb egyéni teljesítménnyel rendelkező játékos, hiszen a csapatban “KSCERATO”, “HEN1” és “yuurih” is igencsak erős ratinggel rendelkezik. A Liquid csapatában egyedül “EliGE” és “NAF”  teljesítménye lehet mérvadó, viszont a csapatban szereplő “nitr0”, ill. “Stewie2k” eléggé kilóg az ötös keretből és ennek köszönhetően már itt látható egyfajta előny a FURIA részéről.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Liquid a 6., míg a FURIA a 9. a CS:GO világranglistáján.

Vajon sikerül folytatni a kiváló szériát a FURIA játékosoknak? (Fotó : dreamhack)

A csapatok tehát elég közel állnak a világranglistán egymáshoz, viszont a 2020-as évben eléggé nagy a differencia a felek teljesítménye között. A mapok esetében kijelenthető, hogy a Liquid egyedül D2-n élvez kimondottan magabiztos előnyt, viszont ezt a mapot a FURIA előszeretettel törli. A FURIA ezzel ellentétben Mirage, Overpass és Vertigo-n is jobb értékekkel rendelkezik, ill. ide sorolható még a Train is, viszont ezt a pályát a Liquid szokta törölni elsőként. Inferno és Nuke közös nevező lehet a csapatokban, itt akár nagyon szoros meccset is vívhatnak egymással. Legutóbb mikor találkoztak a csapatok Overpass és Vertigo duó szerepelt a kínálatban és mindkét mapot nyerte a FURIA 16-14, ill. 16-12-es összesítésben. Az ESL ONE selejtezőjében Inferno és Vertigo volt a választott duó, itt 16-5, ill. 16-13-as eredményt értek el a felek. Illetve ott volt az ESL PL 11 kiírása, ahol Nuke-n 16-10-re nyert a Liquid, viszont ezt követően Inferon és Mirage-on is 16-11, ill. 16-13-ra nyert a FURIA. Egyszóval megvannak a lehetőségek a Liquid részéről, minden eshetőség adott arra is, hogy szoros mapokat láthassunk. Viszont számomra az összkép arra utal, hogy itt ma a FURIA ismét nyerhet. A Chaos elleni mérkőzés még mindig a szemem előtt van és elmondhatom, hogy a Liquid egyáltalán nem játszott jól. Míg a tegnapi FURIA – MiBR mérkőzésen én egy igencsak magabiztos FURIA-t láttam. Úgyhogy ma bízom a brazilok sikerében, akik formailag, keretileg és a mapokat tekintve is jobbnak mondhatóak. Remélem, hogy nem ma szakad meg a brazilok győzelmi szériája a Liquid ellen és ma is nyerni tudnak!

Liquid – FURIA Fogadási határidő : 21:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FURIA (Győztes) 1.72 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: