b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : G2 – North – 05/19 17:30

A mai nap folyamán kezdetét veszi a DreamHack és remek mérkőzések szemtanúi lehetünk. A kínálatból mindössze egy mérkőzést emeltem ki, amely esetében leginkább a saját tapasztalataimra hagyatkoztam.


Nos.. A mérkőzés egyáltalán nem lesz olyan “könnyű”, mint amire a fogadóirodák számítanak. Ugyanis a szorzók alapján egyértelműen látható, hogy a G2 csapatát favorizálják a bukik. A North viszont megmutatta nem is olyan rég az ESL ONE kiírásában, hogy képesek felvenni a kesztyűt és kulcsfontosságú helyzetben nyerni is tudtak. A meglepetés ma is adott lehet, hiszen a G2 jóval kevesebbet készülhetett a mostani tornára, ugyanis két nappal ezelőtt még az ESL ONE döntőjében szerepeltek, ahol csúfosan kikaptak. A mostani találkozó persze más lehet, viszont látva a csapatokat és azt a tényezőt, hogy a North az edzőjével szerepelt a G2 ellen, úgyhogy egyfajta 4v5 helyzetben voltak képesek nyerni, ez akár ma kapóra is jöhet. A csapatban ugyanis “Kristou” végre szerephez jut, aki az egyik legjobb dán játékos hírében “tiszteleg”. A csapatban továbbra is ott van “MSL”, “aizy” és “cajunb” is, akik a North szárnyalásánál is szerepet vállaltak, ill. ők is a legjobb dán játékosok közé tartoznak. A francia csapatban én továbbra is három játékosra alapoznék, hiszen “kennyS” , “nexa” és “huNter-” vállal leginkább kulcsfontosságú szerepet, ám ezen játékosok is “fejben” fáradtak lehetnek.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A G2 az 5., míg a North a 25. a CS:GO világranglistáján.

A dán csapat élt már meg szebb napokat is, viszont végre összeállhat ismét egy sikeresebb széria, hiszen az egyik legjobb dán játékos szerepel ismét a csapatban! (Fotó : hltv)

Őszintén szólva a mapok is egy szoros mérkőzésre alapoznak, hiszen a North jobb értékekkel rendelkezik D2-n és Overpasson, viszont a G2 jobb több mapon is, így Mirage, Inferno, Train mindenképp az ő sikerüknek áll. A közös nevező Nuke és Vertigo lehet, ugyanis ezen a pályákon közel azonos mérleggel rendelkeznek a csapatok, így könnyű szerrel kialakulhat most is egy adok-kapok. Az ESL ONE kiírásban a felek minden egyes mapon nagyon szoros eredményeket értek el. A North Vertigot pickelte, ahol 16-14-re nyert a G2, azt követően D2-n mérkőztek meg és 16-12-re nyert a North és a döntő mapon (Nuke), hosszabbításban nyert a North. Ez számomra mindenképp biztató, márpedig az első pick ismét a North csapatáé lesz. Ennek ismeretében nagyon meglepődnék azon, hogy ha a G2 könnyed sikert aratna az első mapon. Ugyan nekik áll a “zászló”, viszont semmiképp sem írnám le a dánokat, akik tudtak készülni elég keményen a G2 ellen. Úgyhogy akár ma is egy meglepetés alakulhat ki a találkozó végén. Az előző mérkőzés adataiból, ill. összességében a teljesítményekből, én arra a következtetésre jutottam, hogy a bukik nagyon alacsony line-t adtak meg az első map esetében. Erre pedig alacsony téttel mindenképp megéri fogadást kötni. Úgyhogy bízom benne, hogy a North jól fog pickelni, ill. jól fog játszani és a G2 nyögvenyelősen ugyan, de megnehezíti a dánok pickelt mapját. A 25.5 over opció fogadható jelenleg szinte az összes irodában, amelyhez annyi kell, hogy mindkét csapat 10-10 kört nyerjen.

G2 – North Fogadási határidő : 17:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
25,5 felett (1. map összesített körök) 1.72 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: