b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : G2 – NaVi – 06/09 17:50

A mai nap mindössze egy mérkőzés kerül kiemelésre elemzésként a kínálatunkból. A favorizált találkozó pedig a G2 – NaVi párharc lenne.


A tegnapi játéknapon nagy szerencsénk volt, viszont a mai nap is hasonló elképzeléseim vannak és lényegében egy nagyon szoros mérkőzésre számítok. Ami azt illeti a jelenlegi világranglista első, ill. második helyezettje mérkőzik meg egymással, ami már önmagában beszédes tényező a találkozóval kapcsolatosan, ráadásul két olyan együttes találkozik, akiknél nagyon kevés változás volt látható a kereteket tekintve az utóbbi időszakban. A G2 csapatát továbbra is a “kennyS”, “huNter-” duó viszi a hátán, míg a NaVi esetében “s1mple” játékára érdemes majd figyelni. Annyi viszont látható, hogy a francia csapat gyengébb formában van, ugyanis kikaptak a FaZe, North duó ellen, ill. kört buktak a jóval alul rangsoroltabb Heroic ellen is. A NaVi ezzel ellentétben megnyerte a Gamers Without Borders tornát, ill. itt a DreamHack kiírásában is magabiztosan nyerte a csoportját a csapat, pedig a Vitality, NiP, ENCE hármas szerepelt a “D” jelzésű csoportban.

A mérkőzés bo3, tehát az nyeri meg a mérkőzést, aki elsőként ér el két map győzelmet. A G2 a 2., míg a NaVi az 1. a világranglistán.

Rengeteg fog múlni “s1mple” játékán a mai mérkőzésen. (Fotó : hltv.org)

A franciák persze jóval szebb időszakot éltek meg itt 2020-ban és nem meglepő, hogy jelenleg a világranglistán ilyen előkelő helyezésük van. A mostani riválisukkal idén egyszer találkoztak még, akkor is az IEM Katowice 2020-as kiírásában, ahol 3-0-ra nyert a NaVi, viszont ezt megelőzően 2019. októberében az ESL PL 10., ill. a StarSeries 8. kiírásában is megnehezítették az oroszok dolgát és 2-1-re nyert csak a NaVi. A mostani párharc azért jóval nehezebb lehet, ugyanis a G2-ben szereplő játékosok mindegyike 1,0-ás mutató feletti értékkel rendelkezik, míg a NaVi-t erősítő “flamie”, “Boombl4” és “Perfecto” trió az 1,0-ás határ alatti értékekkel rendelkezik. Nagyon sok fog tehát múlni azon, hogy “s1mple” milyen formát fog ki, ugyanis az ukrán játékos igencsak kimagasló értékkel (1,32) rendelkezik és húzóembere a csapatának. A mapok esetében bizakodóak lehetünk, hiszen a három-hármas felállás látható. A franciák előnyt élveznek Mirage, Vertigo és Inferno hármason, míg a NaVi D2, Train és Overpass trión nyújtott jobb teljesítményt az utóbbi három hónapot figyelembe véve. A pickek esetén nagy valószínűséggel ezen pályák közül fognak választani a csapatok. A G2 némileg könnyebb helyzetben lehet, ugyanis a NaVi közkedvelten bannolja Vertigot és Miraget is és ezen pályákon az utóbbi időben nagyon keveset játszottak az oroszok. Úgyhogy a G2-nél szinte garantált, hogy hoznak egy mapot. A kérdés mindössze annyi, hogy a NaVi milyen napot fog ki. A selejtezőt elég kiszámíthatatlan eredményekkel abszolválták, viszont a G2-ről elmondhatjuk azt, hogy döntő többségben a pickelt mapjukat hozzák, viszont az adott ellenfél választását bukják. Ezt megfigyelhettük a selejtezőkben is, ahol három mérkőzésből kétszer zártak 2,5 map felett, ill. az ESL ONE selejtezői, ill. rájátszásbeli mérkőzései is beszédesek, ugyanis 11 mérkőzésből 6 alkalommal zártak 2,5 map felett, viszont a rájátszásban, szinte minden egyes alkalommal megtették ezt. Mivel a tét igencsak nagy, hiszen a nyertes a felsőházi döntőbe kerül, míg a vesztes az alsóházi elődöntőbe, így nagyon meglepődnék, ha bármelyik csapat “felemelt kézzel” játszaná le a mérkőzést. Úgyhogy egy szoros mérkőzésre számítok és mivel a franciáknál egy jóval összeszokottabb csapat képét láthatjuk, akiknél ráadásul az értékeket megfigyelve jobb mutatókat is láthatunk, nagyon meglepne, ha a NaVi 2-0-ra nyerne. Az oroszok a favoritok, de bízom a 2,5 map feletti opcióban, amit a mai nap folyamán mindössze 2,5 egységgel ajánlok fogadásként.

G2 – NaVi Fogadási határidő : 17:50
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: