b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : G2 – Heroic – 05/20 14:00

Őszintén szólva tegnap láttam mindkét együttes mérkőzését és amíg az egyik fél egyáltalán nem győzött meg, addig a másik csapat igencsak elnyerte a bizalmam.


A G2 esetében nem gondoltam volna, hogy ismét elkövetik azt a hibát, hogy kikapnak a Northtól. Az első mapon nagyon gyengén szerepeltek, ill. az egész mérkőzést nézve egyáltalán nem azt a játékot mutatták, amit az ESL ONE kiírásában láthattunk. A Heroic ismét felkerült a CS:GO világ “térképére” és a dán csapat megnehezítheti a franciák dolgát. Ugyanis tegnap láthattuk, hogy a jelenlegi világranglista első ellen milyen játékot hoztak és 19-16, ill. 16-14-es eredményekkel maradtak alul, az azért jóval jobb nevekből összeálló Astralis ellen. Annyit azért érdemes megemlíteni, hogy “glav1e” nem játszott az Astralisban, de ez már teljesen más dolog. Annyi biztos, hogy a G2-es játékosok is győzelmi kényszerben szerepelnek és ugyanígy a Heroic is, akik azért elég erős csoportba kerültek.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A G2 az 5., míg a Heroic a 36. a CS:GO világranglistáján.

Vajon sikerül ma behúzniuk a győzelmet “kennyS”-éknek? (Fotó : esl)

Őszintén szólva a kereteket látva egyáltalán nem ájulok el a G2-ben szerepelő “huNter-“, “kennyS” és “nexa” triótól, hiszen az utóbbi három mérkőzésen egyáltalán nem nyújtottak kimagaslót. Ráadásul a Heroicban több erős egyéniség is szerepel így például “niko”, “TeSeS”, vagy “cadiaN” egy erős teljesítménnyel húzhatja a csapatot. A mapok esetében némi előnye van a G2-nek, ugyanis Mirage, Inferno, Train és Vertigon is jobb értékekkel rendelkeznek a franciák. A Heroic viszont D2-n és Nuke-n ért el eddig jobb eredményeket. Őszintén szólva elég szoros mérkőzésre számítok és ha a G2 úgy játszik, mint tegnap akkor könnyű szerrel ki is kaphatnak. A szorzók is erről tanúskodnak, ugyanis a G2 sikerére 1,40, míg a Heroic sikerére 2,70-es szorzón lehet fogadást kötni. Mivel a Heroic kezében lesz a választás, így én nagyon bizakodom. Ha ugyanúgy játszanak a dánok, mint tegnap, akkor akár a győzelemre is esélyük lehet, viszont most is arra alapozom, hogy a G2 az esélyesebb, ráadásul győzelmi kényszerben vannak. Úgyhogy egy szoros első mapra számítok, ahol remélem, hogy mindkét csapat képes lesz 11-11 kört nyerni. Ugyanis most a 26,5 kör feletti opcióra lehet fogadást kötni, ami tegnap a Heroic meccsén mindkét mapon zöldült a világelső ellen.

G2 – Heroic Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
26,5 felett (1. map összesített körök) 2.00 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: